Du har ingen varer i handlekurven.

Polar

Filtre
elementer per side
Festeanordning for å feste pulsklokker på sykkelstyret.

Det følger med festereimer for enkel montering, og den passer til alle pulsklokker uansett merke!
kr 199
Polar Pro bryststropp fungerer med alle pulssensorer fra Polar. Det myke materialet, de sklisikre silikonpunktene og spennen gjør stroppen svært komfortabel å bruke, og den holder seg på plass under selv de mest intense treningsøktene. De ekstra elektrodene som beskytter mot forstyrrelser, på stroppen gjør den svært følsom for hjertets elektriske signaler, noe som gir maksimal nøyaktighet for pulsmåling og eliminering av forstyrrelser.
kr 379
TRENINGSKLOKKE MED PULSMÅLING FRA HÅNDLEDDET OG SØVNREGISTRERING

Polar Unite er en vanntett treningsklokke med avansert pulsmåling fra håndleddet og tilkoblingsmuligheter for GPS. Den allsidige og ultralette pulsklokken hjelper deg til å sove bedre, trene smartere og finne balansen i livet – den veileder deg på veien mot bedre kondisjon.
kr 1 699
HASTIGHETSSENSOR BLUETOOTH®

Øk sykkelytelsen med sykkelhastighetssensoren og mål hastighet og avstand nøyaktig.

Sensoren fungerer med Bluetooth® Smart-teknologi og bruker lite batteri.

Du kan senere analysere turen din i Polar Flow-nettjenesten.
kr 449
Når du er på leting etter en høykvalitets bryststropp, dekker Polar H9 alle behovene dine og mer til. Bluetooth®- og ANT+-teknologiene åpner for endeløse tilkoblingsmuligheter til en hvilken som helst app eller enhet du ønsker å bruke.

Alt du trenger å gjøre, er å koble deg til og starte treningen.
kr 749
Løpeklokke med GPS.

Dette er en løpeklokke med GPS som gir den moderne løperen alt den trenger, samt spesialiserte treningsverktøy for å bli bedre på én ting: å løpe.


Farge: Cloud White
kr 2 499
Løpeklokke med GPS.

Dette er en løpeklokke med GPS som gir den moderne løperen alt den trenger, samt spesialiserte treningsverktøy for å bli bedre på én ting: å løpe.
kr 2 499
Avansert løpeklokke med GPS.

Dette er den nyeste ultralette løpeklokken med GPS. Den har et innebygd barometer som utstyrer seriøse løpere med avanserte treningsverktøy for forbedring av løpeøkonomi og ytelse. Gjør alle løpeturer til gode løpeturer.
kr 2 999
Sorter etter Clear All