Du har ingen varer i handlekurven.

Primus

Filtre
elementer per side

Produktbeskrivelse

Easy Fuel er en pålitelig og effektiv gassbrenner som er enkel å bruke, perfekt for den reisende som ønsker varm mat uansett hvor de befinner seg. Brenneren er designet med enkelhet i tankene og har piezo-tenning for enkel og rask tenning.

kr 1 549

ExpressSpider er en av de letteste gassbrennerne med slangemontering som finnes. Som navnet tilsier, bygger denne brenneren på teknikken fra vår toppmonterte brenner ExpressStove. Det er både stabilt, pålitelig og lett. Et naturlig valg for dem som trenger et holdbart og fleksibelt kjøkken. Leveres med varmereflektor og en pakkepose av nylon. Gass følger ikke med.

kr 1 099
Praktisk stabilisator for toppmonterte brennere, spesielt hvis du bruker store panner/gryter eller lager mat op ujevne flater. Footrest fester seg til undersiden av gassboksen. Fungerer også på andre merker enn PRIMUS.
kr 149

Produktbeskrivelse:

Mimer er et klassisk og robust kjøkken designet for å tilby en god matopplevelse under campingturer. Dette kjøkkenet er enkelt å bruke og har en god pris. Kasserollestøtten gir stabilitet og beskytter flammen, noe som resulterer i raskere og mer pålitelig matlaging.

kr 449
Power Gas er Primus sin mest allsidige gassblanding som gir utmerket effekt fra vår til høst. Selv når temperaturen dropper under frysepunktet vil den fremdeles gi nok trykk til å drifte en brenner.
Dens allsidighet gjør den egnet for situasjoner hvor vær og temperatur kan variere.
kr 129
Sorter etter Clear All