Du har ingen varer i handlekurven.

Pumpe Sykkel

Filtre
elementer per side
BOSCH Kompressorpumpe EasyPump | elektrisk

Bare begynn å pumpe: den intuitive, trådløse trykkpumpefølelsen for hverdagsarbeid

Liten enhet med god ytelse: EasyPump er Boschs intuitive trykkpumpe for alle applikasjoner opptil 10,3 bar. Sanntidsmåling og forhåndsvalgfunksjon sørger for bekvemmelighet og nøyaktige fyllingsresultater. Pumpen har et tydelig kontrollpanel og et stort display som er lett å lese selv i dagslys. Den kompakte, praktiske designen og lave vekten gjør den til den ideelle følgesvenn. EasyPump er utstyrt med forskjellige adaptere som er pent oppbevart i det integrerte oppbevaringsrommet. Den kan blåse opp alle typer dekk (f.eks. Bil eller sykkel), alle typer baller (f.eks. Fotballer) og til og med små vannsportartikler. Oppblåsing har aldri vært så lett.
kr 899
Hold deg pumpet. Perfekt for flersykkelhusholdninger, en massiv to-trinns måler, lufteventil og foreslåtte trykkområder sikrer riktig trykk.
kr 770
Accubar dekktrykkmåler gir presis lufttrykk og gir off-road "excellence", i alle forhold. Spesielt designet for terrengsykkeldekk når nøyaktighet under 40 psi er viktig. Den festes til enhver pumpe for raskere, enklere og mer nøyaktig dekktrykk når det betyr mest.
kr 440
Fabric luftpumpe Megabar

Klassisk i utseende, kraftig i design - Megabar er spesielt designet for store volum MTB-dekk. . Det fleksible og rustfrie røret til pumpehodet beskytter ventilen. Dekk kan fylles med Schrader (Auto) eller Presta ventil. På vei kan den festes til den praktiske holderen, som er montert under flaskeholderen, eller putte den rett og slett i sekken :-)
kr 499

Topeak PocketShock DXG er en høykvalitets gaffelpumpe som er presis og enkel å bruke. Pumpen har et stort og lettavlest manometer som gjør det enkelt å lese av trykket. Den har også en air release-knapp og en Pressure-Rite overgang som gjør det enkelt å justere trykket og minimere tap av trykk når pumpen kobles fra. Fleksibel slange skåner ventilen når du pumper, og det ergonomiske pumpehåndtaket gjør det behagelig å pumpe.

kr 499

Joe Blow Sport III er en solid og slitesterk gulvpumpe som passer perfekt til både landevei og mountainbike. Pumpehodet er utstyrt med TwinHead DX som passer til alle ventiler. Pumpens store manometer gir full kontroll og håndtaket er behagelig å bruke. Den har et stålrør og en støpt fot som gir stabilitet og gjør at pumpen kan brukes i flere tiår.

Joe Blow Sport III har blitt en bestselger og er en favoritt blant kundene. Den har blitt testet og kåret til testvinner på www.landevei.no i februar 2022 og har vist seg å holde mål over tid. Hvis du kun skal ha én pumpe i hjemmet, bør det være Joe Blow Sport III.

kr 599

Topeak Mini Dual - Effektiv Minipumpe

Topeak Mini Dual er en lett og effektiv minipumpe som er ideell for syklister som ønsker å være forberedt på punkteringer og flats. Pumpen pumper begge veier (dual action) for å gi deg raskere og mer effektiv pumping. Den er enkel å bruke og er utstyrt med et behagelig håndtak som er designet med to forskjellige hardheter for optimal komfort.

Dette er en pålitelig pumpe som gir deg trygghet på veien. Enten du sykler på veien eller terrengsykler, kan du stole på at Topeak Mini Dual er der når du trenger den.

kr 199

Pumpehode med integrert slange og støvhette

Denne sykkelpumpen har en SmartHead ThreadLock med en uttrekkbar slange og en integrert støvhette som beskytter mot skitt og rusk. Pumpen er enkel å bruke og passer til både Presta (racer) og Schrader (bil) ventiler.

Pumperør i lett aluminium

Pumpens pumperør er laget av lett aluminium, noe som gjør den enkel å ta med på sykkelturen uten at det går på bekostning av turkvaliteten.

kr 519

Topeak RaceRocket er en liten og lett minipumpe som passer perfekt i baklommen på sykkeltrøyen. Med en smal diameter kan denne pumpen enkelt håndtere trykk opptil hele 120 PSI/8 bar, og er en utmerket løsning for å pumpe opp dekkene dine på landevei eller MTB.

Denne minipumpen har en uttrekkbar slange med SmartHead™ ThreadLock som gir enkel og stressfri tilkobling til ventilstammen mens du pumper opp dekkene. RaceRocket-pumpen er også utstyrt med en medfølgende brakett som gjør det enkelt å montere pumpen på rammen til sykkelen din.

kr 479