Du har ingen varer i handlekurven.

Pumpe Sykkel

Filtre
elementer per side
BBB AirBoost er en rimelig manometerpumpe med mange egenskaper fra sine store brødre. Den 62cm stålkroppen er stabil og leverer opptil 160psi/11bar trykk.Kompositt fot med stor og lettleselig display som viser både psi og bar. Dual Head pumpehode lar deg pumpe alle type ventiler og den integrerte tommellåsen sørger for lekasjefri pumping.
kr 449
BOSCH Kompressorpumpe EasyPump | elektrisk

Bare begynn å pumpe: den intuitive, trådløse trykkpumpefølelsen for hverdagsarbeid

Liten enhet med god ytelse: EasyPump er Boschs intuitive trykkpumpe for alle applikasjoner opptil 10,3 bar. Sanntidsmåling og forhåndsvalgfunksjon sørger for bekvemmelighet og nøyaktige fyllingsresultater. Pumpen har et tydelig kontrollpanel og et stort display som er lett å lese selv i dagslys. Den kompakte, praktiske designen og lave vekten gjør den til den ideelle følgesvenn. EasyPump er utstyrt med forskjellige adaptere som er pent oppbevart i det integrerte oppbevaringsrommet. Den kan blåse opp alle typer dekk (f.eks. Bil eller sykkel), alle typer baller (f.eks. Fotballer) og til og med små vannsportartikler. Oppblåsing har aldri vært så lett.
kr 899
Stay pumped.

Pakket med smarte funksjoner som prioriterer bekvemmelighet og funksjonalitet, og får store volum terrengdekk til riktig trykk raskt.

kr 540
Magnetisk hode og slange for rask og enkel festing, skjult og fleksibel slange, låsehåndtak, høyt volum.

Pumper opp til 110 PSI (7,6 Bar) 124g

kr 449 kr 539
Accubar dekktrykkmåler gir presis lufttrykk og gir off-road "excellence", i alle forhold. Spesielt designet for terrengsykkeldekk når nøyaktighet under 40 psi er viktig. Den festes til enhver pumpe for raskere, enklere og mer nøyaktig dekktrykk når det betyr mest.
kr 440
Fabric luftpumpe Megabar

Klassisk i utseende, kraftig i design - Megabar er spesielt designet for store volum MTB-dekk. . Det fleksible og rustfrie røret til pumpehodet beskytter ventilen. Dekk kan fylles med Schrader (Auto) eller Presta ventil. På vei kan den festes til den praktiske holderen, som er montert under flaskeholderen, eller putte den rett og slett i sekken :-)
kr 499
Lezyne Slip-Fit Dual Valve pumpehode for gulvpumper er konstruert med holdbar komposittmatrise og aluminiumskonstruksjon. Den har en stor, ergonomisk låsehendel i aluminium og en gjenoppbyggbar design som gjør at tetninger kan byttes ut. Dobbelventilhodet er kompatibelt med alle høytrykks gulvpumper og er utmerket for Presta-, Schrader- og Dunlop -ventiler.
kr 129
God og enkel manometerpumpe fra OXC.

Passer både schrader (bilvent) og presta ventiler.

Pumper opptil 160 PSI / 11 Bar
kr 249
God "garasje/hjemme" pumpe fra SKS.
Kan pumpe opp til 116 psi.

Tar alle tre ventiltyper: Presta/Schrader/Dunlop.

5 års garanti
kr 349