Du har ingen varer i handlekurven.

Pumpe Sykkel

Filtre
elementer per side
"Stay pumped"

En utrolig brukervennlig måler er kombinert med en stabil base og slitesterk stamme/base for å pumpe opp ethvert sykkeldekk.


kr 510
Hold deg pumpet. Perfekt for flersykkelhusholdninger, en massiv to-trinns måler, lufteventil og foreslåtte trykkområder sikrer riktig trykk.
kr 770
Accubar dekktrykkmåler gir presis lufttrykk og gir off-road "excellence", i alle forhold. Spesielt designet for terrengsykkeldekk når nøyaktighet under 40 psi er viktig. Den festes til enhver pumpe for raskere, enklere og mer nøyaktig dekktrykk når det betyr mest.
kr 440
Fabric luftpumpe Megabar

Klassisk i utseende, kraftig i design - Megabar er spesielt designet for store volum MTB-dekk. . Det fleksible og rustfrie røret til pumpehodet beskytter ventilen. Dekk kan fylles med Schrader (Auto) eller Presta ventil. På vei kan den festes til den praktiske holderen, som er montert under flaskeholderen, eller putte den rett og slett i sekken :-)
kr 499
Stående sykkelpumpe! Oppdatert versjon av vår bestselger, nå med større trykkmåler og oppdatert ventil. Solid utførelse i stål Dobbeltventil for bil/presta med låsearm 2,5 trykkmåler Max trykk 160psi
kr 399
Zefal pumpeoverganger som passer til baller og adaptere for forskjellige sykkelventiler.
kr 49