Du har ingen varer i handlekurven.

Racer

Filtre
elementer per side
En ekte "Racebike" med racevinnende DNA – som leverer champagneopplevelse for lemonadepenger.

Med geometri påvirket direkte fra Cannondale's prisbelønte CAAD13-sykkel, tilbyr CAAD Optimo ekte "racehandeling" og optimal kroppsposisjon til enhver tid.


kr 15 999
Race-vinnende evner trenger ikke være forbeholdt eliten – den helt nye CAAD Optimo er din inngangsport til den befriende verden av jevne, raske og smidige racersykler. Eksepsjonell håndtering og suveren effektivitet gir en ren, moderne sykkelpplevelse.

kr 14 999 kr 17 999
Supersix EVO SE er skapt for grusracing og "eventyr".

Med 40c Vittoria dekk og stor klarering på rammen ( opp til 45mm) er S6 SE meget allsidig og klar for det meste.

Sram Force 2X12 Rival eTap og DT Swiss CR-1600 hjul er med på å gjøre sykkelopplevelsen komplett.
kr 47 999 kr 55 999
Rull «smooth», rull raskt, rull selvsikkert. Uansett hvor veien tar deg, med Cannondale Synapse – er denne fullblodsracermaskinen komfortabel og klar for alt.

Med Synapse er komfort innebygd. Diskrete fleksible soner i den bakre del av rammen, seterøret og setepinnen absorberer «veistøy» og støt uten å legge til vekt eller isolere deg fra kjøreopplevelsen.

Med en komfortabelt balansert kjørestilling, tillitsvekkende håndtering, plass til 35 mm brede dekk for demping, grep, og massevis av utstyr/flaskefester, er Synapse klar til å kjøre på hvilken som helst vei, hvor som helst.
kr 33 000 kr 39 999
Cannondales Synapse-plattform har lenge fungert som det amerikanske merkets klare svar på kategorien endurance road. Det er en plattform som har en historie med å finne en fin balanse mellom den avslappede geometrien som definerer kategorien, og en lett, sporty følelse.

Synapse LTD er også uystyrt med Cannondales nye SmartSense-teknologi som tar sikte på å mer sømløst integrere populære sikkerhetsfunksjoner som Garmins Varia Radar og kjørelys via et sentralt batteri på sykkelen.

Utsyrt med den nye Shimano GRX 800 Di2 gruppen.
HollowGram 45 SL KNOT hjulsett og HollowGram SAVE Systembar (Styre).

kr 69 000 kr 82 999