Du har ingen varer i handlekurven.

Real Turmat Kyllingsuppe

kr 79
Produsent: Real Turmat
SKU: 1518137
GTIN: 7036480053352
Smakfull suppe med ingefær, hvitløk og store biter kyllingkjøtt.
Utsolgt

Ingredienser Kylling (kylling (89%), salt, pepper, stabilisator (E450, E451)) (17%), kokosmelk, rapsolje, hvetemel, paprika (12%), løk, purreløk, soyasaus (soya, salt, eddik), limejuice, kyllingbuljong (aroma, gjærekstrakt, maltodekstrin, kylling, salt, løk, krydder), ingefær (1,4%), hvitløk (1%), krydder, karri (0,1%), persille (0,1%), antioksidant (askorbinsyre). Allergener: gluten, soya. Vekt Netto: 59 g Brutto: 76 g Ferdig tilberedt: 370 g Holdbarhet Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt. Tilberedning Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,1 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.
Ingredienser Kylling (kylling (89%), salt, pepper, stabilisator (E450, E451)) (17%), kokosmelk, rapsolje, hvetemel, paprika (12%), løk, purreløk, soyasaus (soya, salt, eddik), limejuice, kyllingbuljong (aroma, gjærekstrakt, maltodekstrin, kylling, salt, løk, krydder), ingefær (1,4%), hvitløk (1%), krydder, karri (0,1%), persille (0,1%), antioksidant (askorbinsyre). Allergener: gluten, soya. Vekt Netto: 59 g Brutto: 76 g Ferdig tilberedt: 370 g Holdbarhet Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt. Tilberedning Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,1 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også
Nå med nytt kjøtt! Sødmefull og heftig gryte med ris og ananas. For de som er glad i litt ekstra godt krydret mat.

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
kr 109
Nordnorsk laks med dill, erter og gulrot.

Tilberedning: Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Holdbarhet Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato: Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
kr 115