Du har ingen varer i handlekurven.

Regntøy

Filtre
elementer per side
Vår klassiske Helox+-regnjakke for full beskyttelse mot regn og dårlig vær.
kr 599
Den klassiske Helox+-regnjakken vår med full beskyttelse mot regn og dårlig vær.

Den klassiske HELOX+-regnjakken vår med full beskyttelse mot regn og dårlig vær.
kr 649
En Helly Hansen-klassiker. 100 % vanntett og vindtett regnjakke til ungdom. Helox+-teknologien har i flere tiår holdt fiskere tørre og trygge. så den kommer garantert også til å holde barna tørre. hvor de enn måtte bevege seg. Helox+-materialene og -konstruksjonen gir komplett beskyttelse mot all slags vær og er helelastisk for stor bevegelsesfrihet. Regnjakken har hurtigtørkende fôr for økt komfort.
kr 599
En Helly Hansen-klassiker. 100 % vanntett og vindtett regnjakke til ungdom. Helox+-teknologien har i flere tiår holdt fiskere tørre og trygge, så den kommer garantert også til å holde barna tørre, hvor de enn måtte bevege seg. Helox+-materialene og -konstruksjonen gir komplett beskyttelse mot all slags vær og er helelastisk for stor bevegelsesfrihet. Regnjakken har hurtigtørkende fôr for økt komfort.
kr 349 kr 599
Klassisk regnsett i PU materiale til utendørsmoro på regnfylte dager.

Regnsett i PU-materiale. Settet er vanntett og vindtett med sveisede sømmer. Skjult glidlås i front på jakke, elastisk linning med snorstramming på bukse.
kr 599 kr 799
En teknisk 2-lags regnbukse til barn med 10000 i vannsøyle. Med borrelås og elastisk linning kan den tilpasses slik at den sitter perfekt.

En svært god regnbukse som holder regnet ute. Denne tekniske 2-lags regnbuksen til barn har 10000 i vannsøyle noe som betyr at du kan være sikker på at barnet holder seg tørr. Med borrelås og elastisk linning kan den tilpasses slik at den sitter perfekt.

kr 280 kr 399