Du har ingen varer i handlekurven.

Rens - ski

Filtre
elementer per side
Effektiv skirens for fjerning av festevoks og klister.

Skirens med Fibertex renseapplikator for rask fjerning av smøring. For rengjøring av såler samt voks- og klisterfjerning. Fjern evt. så mye smøring som mulig med en skrape før skirensen/skrubben brukes. Tørk til slutt av med Fiberlene papir.

Den aktive ingrediensen i denne skirensen er lav-aromatisk hydrokarbon. som har god effekt på fett og smuss. Boksen har drivgass som ikke skader ozon-laget og skirensen er mindre brann- og miljøskadelig enn de fleste andre skirensprodukter. Ingen sterk lukt.
kr 70 kr 100
Skirens for rengjøring av såler samt voks- og klisterfjerning. Fjern evt. så mye smøring som mulig med en skrape før skiene renses og tørkes av med Fiberlene papir. Den aktive ingrediensen i denne flytende skirensen er lav-aromatisk hydrokarbon, som har god effekt på fett og smuss. Boksen har lang holdbarhet og skirensen er mindre brann- og miljøskadelig enn de fleste andre skirensprodukter. Ingen sterk lukt.
kr 84 kr 120
Rensemiddel for fluorbaserte glidere og CH-glidere, som også forbedrer gliden og renser sålen på en effektiv måte.

For glidsonene på alle racingski og snowboard.
Medfører ingen hard mekanisk behandling av belegget og ingen slitasje på steinslipen i sålen.
Legg på I84 med Fiberlene.

Børst med hvit nylonbørste mens det ennå er vått.
Tørk sålen ren med Fiberlene. La det tørke i 5 - 30 minutter. Børst med stålbørste (eller Roto stålbørste). Legg deretter på ny base prep voks.
kr 139 kr 199
Smøringsrens for fluorglider og glider! Medfører ingen hard mekanisk behandling av belegging. Ingen slitasje på steinslipen i sålen. Gir raskere ski!
kr 69 kr 99
Fiberlene rensepapir, stor rull.

Kvalitetspapir som ikke loer.

40 m.
kr 83 kr 119
Fiberlene rensepapir.

Kvalitetspapir som ikke loer.

Egnet til bruk sammen med smørejern.
20 m.
kr 48 kr 69