Du har ingen varer i handlekurven.

Rex

Filtre
elementer per side

Rex Festevoks Blå for temperaturområdet -2 til -8 er anerkjent som kongen av festevokser! Denne universelle festevoksen er mye brukt i kalde temperaturer. Dens grep- og glideegenskaper kan justeres med tykkelsen på voks-laget. Jo kaldere været, desto tynnere lag bør påføres.

Bruk av festevoks fra start til slutt inkluderer forberedelse av skienes festeområde og glidvoksing. Start med å maskere festeområdet, ru det opp med sandpapir og fjern pussestøvet. Påfør et lag med Rex grunnvoks. Du kan også bruke Rex Base Wax i væskeform, som er en raskere metode. Varm opp grunnvoksen med en varmepistol eller et voksingjern og glatt det ut med en kork. Påfør et tynt lag med Rex festevoks tilpasset forholdene, og glatt det ut med en kork. Gjenta påføringen av festevoks 2-4 ganger, og glatt ut vokset etter hvert lag. Påfør et tynnere lag med voks på begge ender av festeområdet og et tykkere lag i midten. Typisk vil du trenge 2-4 lag med voks, avhengig av skiens stivhet og personlige preferanser. Voks kan også legges til selv på løypa.

kr 129

Rex Festevoks Blå Spesial for temperaturområdet -1 til -4 er en velkjent klassiker fra Rex. Denne varianten er utformet for å være litt mykere, noe som sikrer bedre grep enn den tradisjonelle blå voks under forhold nær frysepunktet, samtidig som den opprettholder utmerkede glideegenskaper. I tilfeller av snøfall eller når luftfuktigheten er høy, fungerer denne festevoksen ypperlig i samspill med Hydrex Fluor Gel, selv ved temperaturer så lave som -10 °C.

kr 129
RG12 Yellow N-Kinetic

For alle snøtyper.

Den mykeste voksen i RG-serien. Sammenlignet med tradisjonelle glidere i varme tilstand er RG12 relativt hard og ikke så fet voks.

Smeltepunkt: ~130°C

+2/-2°C
kr 799
RG22 Blue N-Kinetic Gl

For alle snøtyper.

RG22 er utviklet for mild til middels frost, og er Rex's sin raskeste fluorfrie voks! Som blokk er den hard, men likevel lett å smelte. Utviklet spesielt som underlag for toppbelegg, men fungerer utmerket også som sluttlag.

Skrap mens den fortsatt er varm, la avkjøles og børst. Smeltepunkt: ~135°C

-2/-8°C
kr 799
RG22 Graphite new snow

Konstruert spesielt for nysnø og inneholder en nøyaktig definert mengde grafitt. Hardheten er plassert mellom RG12 gul og RG22 blå.

Smeltepunkt: ~130°C.

+2/-12°C.

kr 799
RG32 Green N-Kinetic G

For alle snøtyper.

En hard og meget slitesterk glider for kalde forhold. På grunn av hardheten er den svært slitesterk. En fluorfri versjon av HF31 blokk, som er oppgradert med N-Kinetic nivå 2 tilsetningsstoffer.

Skrap når den fortsatt er varm, la avkjøles og børst. Smeltepunkt: ~140°C

-8/-20°C
kr 799
Et "must-have" produkt for grov snø, kunst snø og glaserte spor rundt +3...-7°C. Testet og godkjent av alle store XC verdenscuplag!

Selv om Gold Klister er et nytt produkt i klisterserien vår, har den allerede et sterkt rykte.
kr 174 kr 199
Rex Klister Blå

For isete og hard snø. Berømt for sin holdbarhet. Under abrasive forhold kan brukes som basisvoks for andre klister og gripevoks.

Knallgod slitestyrke!

Temperaturområde -5/-30C
kr 99
Sorter etter Clear All