Du har ingen varer i handlekurven.

Rode

Filtre
elementer per side

Oppdag den uovertrufne komforten og ytelsen med Endurance Glider. Perfekt for de som søker kvalitet og holdbarhet i sine idrettsaktiviteter. Dette produktet overgår forventningene med sitt unike design som sikrer optimal funksjon og stil.

Med stor vekt fordelt over en ideell flate, er det klar for enhver utfordring. Enten du er en ivrig sportutøver eller bare ønsker å forbedre dine fritidsaktiviteter, er Endurance Glider det perfekte tilskuddet til ditt utstyr.

kr 649

Opplev en ny dimensjon av komfort og ytelse med Endurance Glider. Dette er ikke bare et produkt, det er din støttespiller i ethvert løp, på enhver distanse. Mer enn bare et tilbehør; det er en forskjell-maker for idrettsutøvere som tar sine utfordringer på alvor.

Med sin unike blanding av ingredienser, gir Endurance Glider den nødvendige gliden og beskyttelsen, slik at du kan fokusere på å prestere ditt beste. La ikke friksjon holde deg tilbake når du kan gli gjennom dine utfordringer med letthet.

kr 349
FESTEVOKS BLÅ MULTIGRADEArt. nr: 310141P36 er en god allround festevoks på kaldt vinterføre.sg -5/-12
kr 83 kr 149
For nysnø og finkornet snø. Temperatur -1 til -5°C.
kr 149

For de kalde vinterdagene når du vil ha optimalt grep uten å ofre gli, er Rode Festevoks Grønn en uovertruffen løsning. Den sikrer at du kan nyte hver tur på ski, enten det er i løypa eller utenfor, med stabilitet og pålitelighet under føttene.

Denne festevoksen er utviklet for å tåle kaldt føre og gir dermed god slipp slik at du kan konsentrere deg om turen og ikke om utstyret. Pynt vinteropplevelsene dine med Rode Festevoks Grønn og føl fordelene med et produkt laget for å prestere i kulden.

kr 149

Oppdag en optimal løsning for skiunderlaget ditt med Rode Festevoks Gul +1/+4. Dette er et førsteklasses smøreprodukt designet for å takle kram snø, de dagene når snøen klumper seg og skaper det perfekte snøballføret.

Den har en unik sammensetning som sikrer at den sitter godt på blanke spor, og forbedrer opplevelsen din i løypene. Med enkel påføring og holdbarhet blir ditt neste eventyr på ski enda mer fornøyelig.

kr 139

Opplev optimalt grep og pålitelig ytelse med Rode Festevoks Rossa Extra 0/+2. Dette produktet tilbyr en ideell løsning for skiføre hvor temperaturene svinger rundt frysepunktet. Med sin tilpasningsdyktighet til blanke spor og varierende føre, kan du stole på at din skitur blir både behagelig og effektiv.

Enten du befinner deg i lett fuktige solbakker eller møter sporadiske tørre partier, vil denne festevoksen hjelpe deg med å holde et solid grep uten å ofre gli. Perfekt for alle som setter pris på kvalitet og pålitelighet i deres vintersportutstyr.

kr 139
For nysnø og finkornet snø. Temperatur 0 til +3
kr 149
Sorter etter Clear All