Du har ingen varer i handlekurven.

Rottefella

Filtre
elementer per side
Tåbinding for fjelltelemark og skiløping i variert terreng. Bindingene tåler hard bruk, og den flate bøylen gjør at skoene sitter godt i bindingshuset.
Kombinasjonen med de klassiske støvlene og 75 mm binding gir bedre kontroll og styring med skiene, spesielt med sekk eller i mer kupert lende.

Meget lett binding på kun 370 gram. Rottefella 75 with cable passer best på de litt lavere såletykkelsene på mellom 12 og 15 mm. Kabelen festes til skoens hel.

Rottefella 75 mm with cable Short passer til sko størrelse 36-44.
kr 1 899
Rottefella Back Country Magnum er en solid og ekstra bred binding egnet for ulent terreng og varierende snøforhold. Den er svært godt egnet til røffe fjellturer og ekspedisjoner. Rottefella Back Country Magnum leveres med manuell åpne- og lukkemekanisme.
kr 959 kr 1 199
Rottefella Back Country er en solid. stødig og brukervennlig binding egnet for ulendt terreng og varierende snøforhold. Den er derfor svært velegnet til fjellturer. enten du går i eller utenfor løypene.

Rottefella Back Country Manuell leveres med manuell åpne- og lukkemekanisme.
kr 879 kr 1 099
Rottefella Classic Quicklock for IFP* er utviklet for å oppnå maksimal kraft i frasparket og økt skiglede. Flytt bindingen fremover for bedre feste og bakover for bedre glid. Passer alle ski med IFP* monteringsplate. (*IFP is the property and technology of Fischer sports.)
kr 599 kr 999
Rottefella MOVE™ systemet gir deg bedre skiopplevelser og øker skiprestasjoner.

Rottefella MOVE™ gjør det mulig å flytte bindingene på en rask og enkel måte uten å ta av deg skiene.

Rottefella MOVE™ er godkjent av FIS og kan brukes i alle konkurranser.
kr 640 kr 799
Rottefella Move Switch Kit for IFP* gir deg muligheten til å flytte bindingen for bedre feste og bedre glid, uten å ta av deg skiene. Med litt øvelse kan du til og med justere bindingen i fart: vri på Switchen for å flytte bindingen fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. Perfekt til både voks og felleski. Rottefella Move Switch er godkjent av FIS og kan brukes i alle konkurranser. Rottefella MOVE Switch Kit for IFP* passer alle ski med IFP* monteringsplate. (*IFP is the property and technology of Fischer sports.)
kr 1 299 kr 1 499
Rottefella Move Switch Kit for NIS 1.0 gir deg muligheten til å flytte bindingen for bedre feste og bedre glid, uten å ta av deg skiene. Med litt øvelse kan du til og med justere bindingen i fart: vri på Switchen for å flytte bindingen fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. Perfekt til både voks og felleski. Rottefella Move Switch er godkjent av FIS og kan brukes i alle konkurranser. Rottefella Move Switch Kit for NIS 1.0 passer alle ski med NIS 1.0 monteringsplate.
kr 1 199 kr 1 649
Rottefella Move Switch Kit for Rottefella Mounting Plate gir deg muligheten til å flytte bindingen for bedre feste og bedre glid, uten å ta av deg skiene.

Med litt øvelse kan du til og med justere bindingen i fart: vri på Switchen for å flytte bindingen fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. Perfekt til både voks og felleski. Rottefella Move Switch er godkjent av FIS og kan brukes i alle konkurranser.
Rottefella Move Switch Kit for Rottefella Mounting Plate passer alle ski med Rottefella Mounting Plate.
kr 1 199 kr 1 579
Sorter etter Clear All