Du har ingen varer i handlekurven.

Rulleskøyte

Filtre
elementer per side
Inkludert en brems og en skrue, er K2 bremsestopper kompatibel med alle K2 skøyter fra 1998 til i dag.
kr 89
K2 Rulleskøyter bremsekloss.

Passer alle modeller.
kr 79
Når det beste rett og slett ikke er godt nok. Madshus, det verdenskjente nordiske skimerket, har gått sammen med K2 Skates for å gi utholdenhetsutøvere den neste utviklingen innen lette, høyhastighetsmaratonskøyter.

Vi presenterer den NYE Redline 125, med et helt nytt anatomisk og støttende chassis. Den lette Redline karbon mansjetten og basen - begge modellert etter den legendariske formen og passformen til Madshus Redline skistøvel - gir støtte og styrke for skrittet ditt med et økt bevegelsesområde. Uovertruffen komfort oppnås med den ventilerte overdelen av mikrofiber som er lett, fast og tettsittende med forhåndsstøpt høy ankelstøtte, 4 soner med makrolukking og standard blonder for uendelig tilpassbarhet.

Endelig har Redline 125 tre av våre NYE 125 mm Flash Disc-hjul - ultrahøy energi uretan med aerodynamiske platehubber du må se, føle og høre å tro. Redline 125 er virkelig en styrke å regne med.
kr 4 999 kr 7 299
Redline Race Elbow Guards har en slitesterk, elegant design som gir beskyttelse mot "asfalt eksem". Redline Race Elbow Guards er laget for ytelsesinnstilte løpere med et slankt og lett design, og gir beskyttelse mens de holder en lav profil og muliggjør behagelig bevegelse.
kr 399
Beskytt håndflaten din mens du kjører

RedLine Race hanskene fra K2 er laget av pustende mesh og gir beskyttelse til håndflaten og knokene. De er laget i et lett og fritt finger design for maksimal bevegelsesfrihet.

Redline-produkter er ikke ment for bruk i skateparks, men snarere det riktige valget for speedracere, da de kun tilbyr beskyttelse mot "asfalt eksem" og lette støt

Merknad: Gir ingen håndleddsbeskyttelse,
kr 299
Redline Race Knee Guards har en slitesterk, elegant design som gir beskyttelse mot "asfalt eksem". Redline Race Kne Guards er laget for ytelsesinnstilte løpere med et slankt og lett design, og gir beskyttelse samtidig som de holder en lav profil og muliggjør behagelig bevegelse.
kr 449
Å bryte platåer er spesialiteten til den NYE VO2 S 100, med rivende raske 100mm hjul med ILQ-9 S Plus lagre, disse skøytene tar trening (og hjertefrekvens) til nye høyder! Den har vår unike VO2 S-ramme, en ensidig ramme laget av ekstrudert og maskinert aluminium som er responsiv, rask og vibrasjonsabsorberende, for å levere en silkemyk, høyhastighets skøyteopplevelse. Original SoftBoot®-teknologi kombineres sømløst med Speed ??Lacing System og revolusjonerende Vortech Ventilation System, som gir en behagelig, pustende passform som sikres med ett enkelt trekk. Denne integrasjonen av støvelteknologier er støttet med støtte fra den lette VO2 mansjetten for en trygg passform og følelse. Opplev neste nivå av x-trening skate-teknologi med VO2 S 100!
* Merk: Bremsen er avtakbar, men er ikke kompatibel med venstre skøyte.
kr 2 500 kr 3 599
Nye VO2 S 90 er ideell for mosjonister på utkikk etter en bedre ytelse og komfort i rulleskøyten. Ledende på dette innovative designet er VO2 S-rammen - en ensidig, ekstrudert og maskinert aluminiumsramme - designet for større hjul som følger med skøyter i kategorien x-trening. Og når vi snakker om hjul, har VO2 S 90 Pro fire 90 mm hjul med førsteklasses ILQ-9 S Plus-lagre for en jevn og rask treningsopplevelse. I tillegg til komforten til Original SoftBoot® er det integrerte Vortech Ventilation System, et tredelt system for å holde føttene kjølig og tørr på intense treningsøkter ved å kanalisere luft gjennom basen og fotsengen. Med VO2-mansjetten som gir støtte, er denne skøyten den perfekte balansen mellom hastighet, stabilitet og komfort.
* Merk: Bremsen er avtakbar, men er ikke kompatibel med venstre skøyte.
kr 2 500 kr 3 499