Du har ingen varer i handlekurven.

Rulleskøyter

Filtre
elementer per side
Raider Pro er et flott valg for barn som ønsker å gå på skøyter. Denne skøyten har en vibrasjonsabsorberende komposittramme som er låst sammen med basen, og holder barna mer balansert ved å være lavere til bakken. Fem justerbare størrelser i full størrelse vil holde disse skøytene i bruk i mer enn en sesong, og K2s Speed ??Lacing gjør det lett å komme inn og ut av skøytene.
kr 1 199
Når det beste rett og slett ikke er godt nok. Madshus, det verdenskjente nordiske skimerket, har gått sammen med K2 Skates for å gi utholdenhetsutøvere den neste utviklingen innen lette, høyhastighetsmaratonskøyter.

Vi presenterer den NYE Redline 125, med et helt nytt anatomisk og støttende chassis. Den lette Redline karbon mansjetten og basen - begge modellert etter den legendariske formen og passformen til Madshus Redline skistøvel - gir støtte og styrke for skrittet ditt med et økt bevegelsesområde. Uovertruffen komfort oppnås med den ventilerte overdelen av mikrofiber som er lett, fast og tettsittende med forhåndsstøpt høy ankelstøtte, 4 soner med makrolukking og standard blonder for uendelig tilpassbarhet.

Endelig har Redline 125 tre av våre NYE 125 mm Flash Disc-hjul - ultrahøy energi uretan med aerodynamiske platehubber du må se, føle og høre å tro. Redline 125 er virkelig en styrke å regne med.
kr 6 799 kr 7 299
Å bryte platåer er spesialiteten til den NYE VO2 S 100, med rivende raske 100mm hjul med ILQ-9 S Plus lagre, disse skøytene tar trening (og hjertefrekvens) til nye høyder! Den har vår unike VO2 S-ramme, en ensidig ramme laget av ekstrudert og maskinert aluminium som er responsiv, rask og vibrasjonsabsorberende, for å levere en silkemyk, høyhastighets skøyteopplevelse. Original SoftBoot®-teknologi kombineres sømløst med Speed ??Lacing System og revolusjonerende Vortech Ventilation System, som gir en behagelig, pustende passform som sikres med ett enkelt trekk. Denne integrasjonen av støvelteknologier er støttet med støtte fra den lette VO2 mansjetten for en trygg passform og følelse. Opplev neste nivå av x-trening skate-teknologi med VO2 S 100!
* Merk: Bremsen er avtakbar, men er ikke kompatibel med venstre skøyte.
kr 3 599