Du har ingen varer i handlekurven.

Rulleski

Filtre
elementer per side
Exel - Power Roller ferrule.

10mm Rulleski pigg.
kr 179
Godt trenings rulleski fra Fischer i aluminium.
kr 1 800 kr 2 999
Diamond 14 Roller er en lett stav med solid ytelse for aktive skiløpere.

Den har en 50% karbon og en ekstra sterk rulletupp for å beskytte stangen i bunnen, og for å forbedre kraftoverføringen på asfalt.

AV Premio Strap og Carbon Grip med høy ytelse gir komfort og optimal kraftoverføring for en flott rulleskiopplevelse.
kr 1 100
Rottefella Roller Ski er spesielt utviklet for bruk med rulleski. Gjennom bredere bindingshus og hæl blir stabiliteten bedret og bindingen øker dermed også sikkerheten. Rottefella Roller Ski er enkel å montere på alle typer rulleski med de medfølgende skruene. Rottefella Roller Ski har lav egenvekt og sørger for optimal kraftoverføring, noe som fremmer ski- og treningsglede. Følg monteringsanvisningen nøye ved montering. Tilgjengelig til skate og classic.
kr 599
Rottefella Roller Ski er spesielt utviklet for bruk med rulleski. Gjennom bredere bindingshus og hæl blir stabiliteten bedret og bindingen øker dermed også sikkerheten. Rottefella Roller Ski er enkel å montere på alle typer rulleski med de medfølgende skruene. Rottefella Roller Ski har lav egenvekt og sørger for optimal kraftoverføring, noe som fremmer ski- og treningsgleden. Følg monteringsanvisningen nøye ved montering. Tilgjengelig til skate og classic.
kr 599
KV+ Rulleski Pigg. 8.5mm
kr 189
Stamme av trelaminater og glassfiber. Meget god vibrasjonsdemping. Større hjul enn på Fibreglass. Brukes mye av turrennløpere/mosjonister.
kr 3 550
Komplette bakhjul til Swenor Fibreglass og Alutech rulleski
kr 699
Swenor Komplett hjul til skate, lettrullende 80mm
kr 350