Du har ingen varer i handlekurven.

Rygg

Filtre
elementer per side
Vår vellkjente ryggplate i nytt design spesielt for barna. Integrert i en vest for god passform og med nyrebelte som sørger for at platen sitter der den skal.
Flexcell Pro vest er designet for bruk sommer som vinter og med sitt pustende mesh materiale ventilerer den godt også om sommeren.
kr 1 000
Pustende og fleksibel kroppsbeskyttelse til junior med støtdemping, for god sikkerhet og komfort. Med FLEXCELL har du god bevegelsesfrihet og den holder luften i bevegelse rundt beskyttelsen. Dette er en ryggbeskyttelse som er så behagelig at du glemmer at du har den på.
kr 1 000
Pustende og fleksibel kroppsbeskyttelse til herre med støtdemping, for god sikkerhet og komfort. Med FLEXCELL har du god bevegelsesfrihet og den holder luften i bevegelse rundt beskyttelsen. Dette er en ryggbeskyttelse som er så behagelig at du glemmer at du har den på.
kr 1 050 kr 1 500
Enten du koser deg i bakkene eller utforsker fjellene, sørger Back Protector for behagelig beskyttelse i alle typer terreng.

Myk og behagelig, men slitesterk og med imponerende støtdempende egenskaper mot hyppige støt og slag. Back Protector er ergonomisk formet for en perfekt passform.

Midjebåndet kan justeres til en mer personlig tilpasning. Beskyttelsesplaten er 13 mm tynn og festet med en midjebånd for ytterligere justering.

Sertifisert i henhold til EN 1621-2:2014, nivå 1-standard. Vi anbefaler Race-versjonen hvor maksimal sikkerhet for ryggen kreves.

kr 839 kr 1 199
Enten du koser deg i bakkene eller utforsker fjellene, sørger Back Protector Vest for behagelig beskyttelse i alle typer terreng. Back Protector Vest er komfortabel, lett, ventilert og gir overlegen beskyttelse.

Laget av en 3D-beskyttelsesplate i mykt viskoelastisk skum fra SAS-TEC som gjør den myk og behagelig, men med imponerende støtdempende egenskaper mot hyppige slag og støt. Beskyttelsespolstringen er 13 mm tynn og kan festet med en midjebånd for ytterligere personlig passform.

Sertifisert i henhold til EN 1621-2:2014, nivå 1-standard. Vi anbefaler Race-versjonen der det kreves maksimal sikkerhet for ryggen.
kr 839 kr 1 199