Du har ingen varer i handlekurven.

Såle

Filtre
elementer per side
Heat Experience varmesåler er svært komfortable og ergonomisk utformet, med en behagelig gel-pute i hælen. Sålene er dekt i små hull som gir god pusteevne og optimal varmespredning. Reguler varmen etter ditt behov. Velg mellom tre varmenivåer ved hjelp av en fjernkontroll.// Batteri og lader er inkludert i prisen.
kr 1 499
Norsk Ullsåle er en innlegg-såle i 100 % ren norsk saueull. Saueull er et naturfiber med mange gode egenskaper. Ullfiber er smussavstøtende, slitesterkt og fremfor alt varmeisolerende. Ull har også meget god evne til å absorbere fuktighet og isolerer selv om den er fuktig. Sålen har ingen sømmer og kan derfor klippes til hvis man har behov for spesiell tilpasning. Undersiden er belagt med gummi for at sålen skal ligge på plass i skoen. Strien som er vevd inn gjør sålen stødig og stabil. Sålen er vaskbar, håndvask 40° C.
kr 79
Til sko, støvler, vernesko og annet fottøy, velg Norsk Ullsåle Utmark. Ullfiber er smussavstøtende, slitesterkt og fremfor alt varmeisolerende. Ull har også meget god evne til å absorbere fuktighet og isolerer selv om den er fuktig. Sålen har ingen sømmer og kan derfor klippes til hvis man har behov for spesiell tilpasning. Undersiden er belagt med gummi for at sålen skal ligge på plass i skoen. Strien som er vevd inn gjør sålen stødig og stabil. Sålen er vaskbar, håndvask 40° C.
kr 135
Klassisk norskprodusert ullfiltsåle, varmer godt og passer i alle sko!
kr 69
Såle for deg med høy fotbue. Sidas 3Feet Slim High er en såle med perfekt balanse mellom støtt, demping og stabilitet for føtter med høy fotbue. Sålen er behandlet med antibakterielt materiale som forhindrer lukt og bakterier.
kr 449
Sidas 3Feet Slim Mid er en såle med perfkt balanse mellom støtte. demping og stabilitet for å gi deg optimal komfort. Sidas 3Feet Slim Mid er en såle med perfkt balanse mellom støtte. demping og stabilitet for å gi deg optimal komfort.
kr 449
Sidas 3Feet High er en såle med perfekt balanse mellom støtt, demping og stabilitet for føtter med høy fotbue. Sålen er behandlet med antibakterielt materiale som forhindrer lukt og bakterier.
kr 449
Sidas 3Feet Low gir maksimal støtte og stabilitet til foten og anbefales for deg med lav fotbue. Sålen fører til økt komfort og bedre kraftoverføring. Sålen er behandlet med antibakterielt materiale som forhindrer lukt og bakterier.
kr 449
Sidas 3Feet Mid er en såle med perfkt balanse mellom støtte, demping og stabilitet for å gi deg optimal komfort. Sålen er behandlet med antibakterielt materiale som forhindrer lukt og bakterier.
kr 449
Sorter etter Clear All