Du har ingen varer i handlekurven.

Sag

Filtre
elementer per side
Ekstremt effektiv tur-, hytte- og hagesag med japansk, herdet stål.

Dobbelt herdet buet sagblad i rustfritt stål. Turbocut-utforming av sagbladet gjør sagen utrolig effektiv. Gummiert håndgrep for optimal sagekomfort. Sager raskt og enkelt ved at du trekker sagen til deg. Sagen gir et svært rent og fint kutt. En høykvalitetssag fra ARS i Japan. Stålet i sagbladet oppfyller Japans mest krevende industrielle standard (JIS) og ARS’ egne svært strenge kvalitetsrutiner. Ekstra sagblad selges separat (GR17), og kan skiftes på sekunder med mynt el. vanlig skrutrekker.
kr 549
Praktisk sammenleggbar tursag.

En tursag som gjør vedsanking og rydding av krattskog til en lek. Sagbladet har diamantslipte tenner i japansk JIS stål. Et anitfriksjonsbelegg gjør den foldbare sagen rask og lett å bruke. Belegget gir også en bedre beskyttelse mot rust.

Skaftet er av gummi og gir et godt grep når du skal ta i litt ekstra. Sammenfoldet ligger den trygt i sekken til du har bruk for den. Det er festet en snor i et hull i skaftet slik at du kan henge den i beltet, utenpå sekken, i taket på teltet eller andre praktiske steder.
kr 519