Du har ingen varer i handlekurven.

Schwalbe

Filtre
elementer per side
KOMFORTENS PIONEER. I sin tredje generasjon kombinerer Big Apple de høyeste nivåene av komfort med moderne design og sikker ytelse. De brede størrelsene er den ideelle følgesvenn for sykler og e-sykler.
kr 499
BIG BEN

BIG APPLES ROBUSTE BROR. God komfort takket være stort volum. Profilen er moderne og gir maksimal kjøresikkerhet i bytrafikken.

kr 279
"FOR DAREDEVILS"

Little Joe er laget for barn. Slitebanen passer til en terrengsykkel og ruller fortsatt godt på veien. Lille Joe er lett. Som et sammenleggbart dekk sparer det virkelig vekt på sykkelen.
Passer perfekt til f.eks Woom 5
kr 299
Meget godt allround dekk fra Schwalbe.

(Dette står orginalt på Woom 5)
kr 299
Piggdekk til sykkel - Schwalbe Marathon Winter 42x622
kr 799
SUPER MOTO-X

BRED, KOMFORTABEL, SIKKER! Uansett om du reiser på asfalt eller sti, tilbyr Super Moto-X de beste kjøreegenskapene og god komfort.
Den ekstra spenstige DoubleDefense-konstruksjonen lar deg nå målet ditt trygt, selv under de tøffeste forholdene. Med en bredde på opptil 70 mm, enormt volum og maksimal lastekapasitet er Super Moto-X det perfekte utstyret for alle typer el-sykler. Naturligvis med ECE-R75-merket for raske e-sykler.

kr 429
Suomi Hakkapeliitta dekk som er ment for de dagene hvor det plutselig kan bli glatt, og hvor du skulle ønske at dekket ditt hadde pigger.

kr 549
Sorter etter Clear All