Du har ingen varer i handlekurven.

Sea To Summit

Filtre
elementer per side
Xpot er en sammenleggbar gryte - som du kan sette direkte på turkjøkkenet ditt! Som resten av X-serien foldes gryten sammen til en flat, hendig pakke - men Xpot er utstyrt med aluminiumsbunn, som er lett og fordeler varme på en meget bra måte.

Innersiden er polert slik at maten ikke fester seg, og lokket kan benyttes som understøtte når man spiser av den varme gryten.

Den kompakte sammenfoldede gryten kan holde en XBowl og en Xmug, som gir superkompakt pakking.
kr 499
Expander er laget i strekk-strikket polycotton, som gjør den superelastisk og varmere enn vanlig bomull. Elastikken gjør dette lakenet mye bedre å sove i siden det følger kroppen og gir mye bedre bevegelsesfrihet. Lakenet er antibakterielt behandlet, godkjent for bruk av EPA (USA) og er brukt i mange sykehus.Dette lakenet er rektangulært med puteinnlegg.
kr 449
Alphaset bestikk er laget i matt, ultralett hard-anodisert 7050-T6 flyaluminium. Dette materialet har flere gode egenskaper; det er meget lett, særdeles holdbart og anodiseringen sikrer lang brukstid. Leveres med karabinkrok.
kr 149
En tørrsekk fra Sea To Summit holder innholdet tørt!
kr 219
Kartmappene i Guide-serien er laget for tøffe forhold. Produsert i TPU-materiale (Thermoplastic Polyeturan).

Dette materialet er meget slitesterkt og motstandsdyktig både mot UV og kulde, og mappen er i en enkelt sveiset konstruksjon.

Med hjørnefester og zip-lukkemekanisme, fleksibel nok til å legges i lommen. Leveres i 3 størrelser.
kr 519
Sea to Summit Field Repair Buckles gir en enkel reparasjonsløsning for ødelagte eller utslitte spenner.
kr 139
Sea to Summit silkelaken er laget av det beste og sterkeste rip-stop silkemateriale som finnes.

Perfekt for sovepose, turisthytte eller budsjetthotell - denne lakenposen er mumie-formet og med hette. I tillegg er den forsynt med stretch-materiale på sidene som gjør lakenet mer fleksibelt og komfortabelt for en god natts søvn.
kr 1 379
Silkelaken med puteinnlegg for sovepose for maksimal komfort. 225 cm totallengde. Lett og behagelig, meget solid. Øker comfort-temperatur med opp til 5 grader. Lett å bære med seg (165 gram), leveres med egen bærebag. Leveres i duse og behagelige farger. Den er laget med stretch-materiale på sidene som gjør lakenet mer fleksibelt og behagelig.
kr 1 499
Sorter etter Clear All