Du har ingen varer i handlekurven.

Sekker Klubb

Filtre
elementer per side

VEVET RYGGSEKK MED FOTBALL-DNA, LAGET DELVIS MED RESIRKULERTE MATERIALER.


Vis frem fotballstilen din. Frittstående 3-Stripes og screentrykket 3 Bar-logo på denne adidas-ryggsekken viser frem sportsstilen din.


Den er en del av Tiro 23 League-serien, og har vatterte skulderstropper for komfort på farten. Den har til og med et spesielt rom til å lufte skoene dine når du er ferdig med dem.

kr 399

Puma Team Ryggsekk

Denne praktiske ryggsekken er utstyrt med flere glidelåslommer hvor du kan oppbevare tingene dine trygt. Det er et praktisk tilbehør som lar deg organisere eiendelene dine.

kr 225 kr 300

teamGOAL Backpack Core fra Puma kombinerer et klassisk og velprøvd design med materialer som er bygget for å vare. Med kule fargekombinasjoner, inkludert et stort hovedrom, romslig frontlomme og komfortable polstrede stropper, vil du kunne bære dine eiendeler med en trendy urban stil. Perfekt for skole, trening eller daglig bruk, sørger denne ryggsekken for at du alltid har det du trenger, praktisk og stilig pakket.

kr 300

Gjør deg klar for trening og kamp med Select Håndballbag, den ideelle løsningen for å transportere din håndball. Med sin unike snorlukking og spesielle innsidebelegg, er denne vesken designet for å forhindre at håndballen din fester seg, selv med harpiks. Holde utstyret ditt sikkert og lett tilgjengelig har aldri vært enklere.

Lettheten og kvaliteten på håndballvesken sørger for at den er en uunnværlig del av ditt sportslige tilbehør, noe som gjør at du kan fokusere fullt ut på din ytelse på banen.

kr 69
Ryggsekk med praktiske lommer og nett som du lett kan feste ballen i. Praktisk da du skal ha med deg ball på trening. Nettet kan lett gjemmes da du ikke bruker det. Justerbar så den passer til store og små.
kr 349
Sorter etter Clear All