Du har ingen varer i handlekurven.

Sekker Trening

Filtre
elementer per side

VEVET RYGGSEKK MED FOTBALL-DNA, LAGET DELVIS MED RESIRKULERTE MATERIALER.


Vis frem fotballstilen din. Frittstående 3-Stripes og screentrykket 3 Bar-logo på denne adidas-ryggsekken viser frem sportsstilen din.


Den er en del av Tiro 23 League-serien, og har vatterte skulderstropper for komfort på farten. Den har til og med et spesielt rom til å lufte skoene dine når du er ferdig med dem.

kr 399
Hummel Hmljazz Back Pack er den ultimate følgesvennen på alle dine eventyr!Ryggsekken er perfekt dimensjonert for å pakke sammen det viktigste, og er laget av slitesterk polyester med nettinnsatser og en trykt Bumblebee®-logo.For best mulig passform er ryggen polstret og skulderstroppene er justerbare og polstret også.Denne vesken har en lomme foran, lommer på sidene, en lomme inni, reflekterende detaljer og en navnelapp inni.Den 100% fluorfrie, vannavvisende teknologien gir eiendelene dine ekstra beskyttelse.
kr 399

Puma Team Ryggsekk

Denne praktiske ryggsekken er utstyrt med flere glidelåslommer hvor du kan oppbevare tingene dine trygt. Det er et praktisk tilbehør som lar deg organisere eiendelene dine.

kr 270