Du har ingen varer i handlekurven.

Shimano

Filtre
elementer per side
I en 3D anatomisk utviklet design skaper denne sykkelhanske den perfekte passformen for hendene dine. Hanskene har en 3-lags konstruksjon, som sikrer en behagelig varme for fingrene mens GORETEX-membranen beskytter mot vind og vær. Håndflaten er polstret for å sikre god komfort gjennom hele turen. Samtidig er hanskene utstyrt med borrelåslukking, slik at de er lettere for deg å ta av og på.
kr 579
Ytelse i topp klasse til en rimelig penge. Den matchende fargen og det stilige integrerte visiret både ser flott ut og holder solen borte fra øynene og ansiktet. Og med 15 luftehull holder du hodet avkjølt på lange singeltrack-klatringer. TS+ holdersystemet med justerbar hodekurv gjør det trygt og enkelt å justere hjelm, slik at du finner riktig passform til enhver tur.
kr 749
Komfort og stil
Codax KinetiCore gir deg komfort og stil i én pakke som passer for alle. Den har Lazer TurnSys-systemet, som muliggjør enkel justering av passformen på farten, samt innebygd KinetiCore-beskyttelse, så med Codax KinetiCore får du ultimat komfort og beskyttelse med lav vekt. Denne hjelmen har alle de viktige egenskapene som gjør dagene på sykkelsetet morsommere. Visiret holder solen borte fra øynene, og insektnettingen hindrer at plageåndene kommer flyvende inn i hjelmens fremre luftehull, og fjerner dermed mulige distraksjoner og irritasjoner. Kompletter gjerne med Universal Lazer LED, så sørger du for at du blir sett i alle slags lys- og værforhold.
kr 749
PRO Touring Floorpump en gulvpumpe med stålrør.
Den har et dobbelt Presta- og Schrader-ventilhode og muligheten til å blåse opp til et maksimalt trykk på 11 Bar/160 PSI.
Touring Floorpump har også en stor, lettlest, analog trykkmåler som gjør det raskere å velge riktig dekktrykk.
kr 299 kr 429
Shimano adapter for lading av batteri (BT-E8035) med lader (EC-E6000/E6002/E8004)
kr 329
Shimano Claris 8 delt bakgir.

RD-2000-GS
kr 389
Shimano Alivio 9 delt skifter.

SGS RD-M3100
kr 459
SLX M7100-serien av krankgir byr på avansert girskiftytelse med redusert stramhet i lave gir og en ekstra støtdemper på trinsedekselet. Større 13T-trinser gir økt effektivitet og bedre kjedehåndtering, og kompatibilitet med SHIMANOs nye 12-delte kassetter betyr flere bruksområder.
kr 869
Sorter etter Clear All