Du har ingen varer i handlekurven.

Sidas

Filtre
elementer per side
Merino ull innleggssåler er spesielt designet for høy fotbue og for holde føttene varme og godt isolerte.
kr 549
Merino ull innleggssåler er spesielt designet for medium fotbue og for holde føttene varme og godt isolerte.
kr 549
3Feet® Activ´ High såler kombinerer vekt distribusjon med god support, og vil gi deg en god støtte langs hele fotbuen for høye fotbuer.
kr 549

Sidas 3Feet Activ Low er en ferdig formet innleggsåle designet for lav fotbue.

kr 499
3Feet® Activ´ Mid såler kombinerer vekt distribusjon med god support, og vil gi deg en god støtte langs hele fotbuen for medium fotbuer.
kr 499
Såle for deg med høy fotbue. Sidas 3Feet Slim High er en såle med perfekt balanse mellom støtt, demping og stabilitet for føtter med høy fotbue. Sålen er behandlet med antibakterielt materiale som forhindrer lukt og bakterier.
kr 449

Sidas 3Feet Slim Low gir maksimal støtte og stabilitet til foten og er spesielt anbefalt for deg med lav fotbue. Sålen bidrar til økt komfort og bedre kraftoverføring. Den er behandlet med antibakterielt materiale som forhindrer lukt og bakterier, noe som gjør den ideell for aktiv bruk.

kr 449
Sidas 3Feet Slim Mid er en såle med perfkt balanse mellom støtte. demping og stabilitet for å gi deg optimal komfort. Sidas 3Feet Slim Mid er en såle med perfkt balanse mellom støtte. demping og stabilitet for å gi deg optimal komfort.
kr 449
Sorter etter Clear All