Du har ingen varer i handlekurven.

Skøyte Sko

Filtre
elementer per side
En helt ny Carbon Skate 22/23 modell er nå tilgjengelig og er en lett racing skøytesko som gir en meget god stabilitet og skifølelse. TURNAMIC® Race skate såle som er lettere og stivere for bedre kraftutnyttelse av fraskyvet.

Lett ankelstøtte og karbon hælkappe for optimal stabilitet. Skoen inneholder Fischer Fresh; et naturlig enzym som reduserer vond lukt.
kr 3 500 kr 5 000
Ny racing skøytesko som gir en meget god stabilitet og skifølelse. TURNAMIC® Race skate såle som er lettere og stivere for bedre kraftutnyttelse av fraskyvet. Lett ankelstøtte i WC Carbon og forbedret karbon hælkappe for optimal stabilitet.
kr 4 200 kr 6 000
En lett skøytestøvel med en stabil 180° hælbenskonstruksjon og pustende softshell-lacecover.

Stabilitet på racingnivå til en attraktiv pris.
Race Speed ??Skate-støvelen er fullpakket med funksjoner som ofte forbindes med dyrere modeller. 180° hældisken og den nye løpsformede mansjetten gir stivhet og stabilitet, mens det vannavstøtende, pustende softshell-biondedekselet beskytter føttene dine mot vær og vind.

Madshus ytelse yttersåle gir den siste koblingen mellom støvel og ski. Disse funksjonene kombineres for å gjøre Race Speed-støvelen til en eksepsjonell støvel for både ytelse og komfort hele dagen.
kr 2 500 kr 3 700
Gå inn i Endurace Skate for en stabil, pålitelig støvel som holder føttene dine komfortable hele dagen lang. På utsiden holder softshell-blondetrekket føttene tørre og komfortable. På innsiden omslutter RevoWrap-snøresystemet foten din og gir en jevn trykkfordeling, og holder føttene i riktig posisjon for å opprettholde riktig skateteknikk.
kr 1 890 kr 2 700
Race Pro Skate er en Madshus racing skatestøvel for skiløpere som søker komfort og ytelse til en rimeligere pris.

Integrert kraftbase gir utmerket energioverføring til skien, og PC-mansjetten gir ytelse og passform.

Til tross for prisen, bør Race Pro Skate være godt plassert i racingkategorien av støvler.
kr 4 130 kr 5 900