Du har ingen varer i handlekurven.

Skademateriell

Filtre
elementer per side
Varmepose fra Assist Sport
kr 22
For hurtig lindring av skader på ben og muskler. 150 ml.
kr 89
Tapesaks med butte ender. spesielt egnet for klipping av tape.
kr 69
Bandasjetape i rull med dispenser.
kr 89

Produktbeskrivelse:

Denne lille førstehjelpsbagen er perfekt for deg som ønsker å ha med deg det mest nødvendige av sportsmedisinsk utstyr. Med sin harde ramme er den både solid og slitesterk, og passer utmerket til bruk i ulike sportsaktiviteter. Bagen er utformet med 7 tilpasningsdyktige rom og to praktiske lommer, slik at du alltid har lett oversikt og tilgang til innholdet. Vær oppmerksom på at denne førstehjelpsbagen selges uten innhold.

kr 449
Inneholder: 2 stk. isposer, tape, elastisk støttebandasje, gassbind, saks, sårvaskservietter, tekstilplaster og gnagsårplate.
kr 449
Skulderveske med justerbare rom og siderom.
kr 449
Plaster som settes rett på gnagsår, både forebygging og lindring. 4 stk plaster à 42x62 mm, 2 stk plaster à 20x65mm i en flip flop box
kr 99
Munnbindet er laget av 100% bomull. Det medfølger 1 stk. munnbind per pakke samt 2 stk. karbonfilter. Totalt består munnbindet av 4 lag med bomull, mens karbonfilterne har 5 lag. Dette gjør munndbindet med karbonfilteret har tilsammen 9 lag med filter. Produktet er av meget god kvalitet - og oppfyller både krav, og retningslinjer som er satt innenfor bruk av munnbind.
kr 179
Sorter etter Clear All