Du har ingen varer i handlekurven.

Skallbukse

Filtre
elementer per side
Pustende og allsidig GORE-TEX bukse som passer mange ulike fjellaktiviteter. Beta-serien: Allround fjellklær

Regular passform
kr 3 299
Allsidig, værbeskyttende og fullt utstyrt skallbukse laget for all slags eventyr i skog og fjell. Cecilie 3L Pants er laget i 3-lags Dermizax®NX-materiale (vannsøyle: min. 20 000 mm) med 15 % plantebasert Ecodear®-polyester.

Buksen inneholder også bluesign® approved fabrics and trimmings. Hel glidelås i siden av bena gjør det enkelt å ta buksen av og på uten å måtte ta av skoene. Glidelåsene gir også mulighet for ventilasjon ved behov. Innvendig, fast gamasje nederst på buksen, og justerbar buksekant som kan tilpasses kraftige sko som toppturstøvler.

De indre bensømmene er plassert litt lenger bak for å forhindre friksjonsslitasje og forlenge produktets levetid. Buksekanten har også forsterkninger på innsiden for økt slitestyrke. Cecilie 3L Pants er utviklet i samarbeid med eventyrer og fjellklatrer Cecilie Skog.
kr 2 450 kr 3 500
Pakk ned noe smart i ryggsekken! Letto LongZip er en lett skallbukse med en smart design som gjør at du raskt kan ta den på når det begynner å regne. 3-veis Dermizax®-materiale (vannsøyle: min. 20 000 mm) gir en perfekt kombinasjon av værbeskyttelse og ventilasjonsevne.

Smart funksjon med hel, 2-veis glidelås i siden av bena som gjør det enkelt å ta buksen av og på uten å måtte ta av skoene. Denne funksjonen i kombinasjon med at buksen er svært komprimerbar gjør Letto LongZip Pants til den perfekte følgesvennen å ha med i ryggsekken.

Glidelåsene gir også mulighet for ventilasjon ved behov.
kr 2 200
Skallbekledning med høy ytelse! Når vi designer teknisk skallbekledning til toppturer gjelder det å finne den perfekte balansen mellom lav vekt, værbeskyttelse og ventilasjon på den ene siden, og slitestyrke og detaljer på den andre.

Med Senja 3L Pants har vi tilfredsstilt alle krav ved å kombinere to typer av det enestående skallmaterialet Dermizax®NX. Vi har brukt en lettere kvalitet bak på leggene og øverst foran, og en mer robust, slitesterk og beskyttende kvalitet på sete, lår, knær of forside av leggene. Begge materialene har utmerkede værbeskyttende og fukttransporterende egenskaper (vannsøyle min. 20 000 mm, fukttransport over 40 000 g/m2/24t). Lange lufteglidelåser med tre glidelåsdragere langs siden av bena gjør det enkelt å justere til en optimal ventilasjon.

Glidelåsene gjør det også mulig å ta buksene på og av med støvlene på. Borrelåsstropper i livet gjør det enkelt å justere livvidden, selv med hansker på. Senja 3L Pants er også utstyrt med sikkerhetshempe i innerlommen, frontlommer med glidelås og innvendig, fast gamasje.
kr 2 520 kr 3 600
Disse vanntette buksene er oppdatert med resirkulert GORE-TEX-stoff, og de balanser beskyttelse og komfort med total beskyttelse i vått vær på fjellet. Perfekt for fjellturer og langturer.
kr 3 499
Gir stretchen og komforten til en softshell med beskyttelsen til en hardshell. Den perfekte heldagsbuksen med en raffinert passform som gir ekte ytelse for flere aktiviteter.
kr 2 499