Du har ingen varer i handlekurven.

Ski - Freeride, Twin Tip & Telemark

Filtre
elementer per side
Mindbender 108Ti leverer i alle hastigheter under alle forhold. Lang svingradius, All-Terrain Rocker-profil og Titanal Y-Beam-konstruksjon jobber sammen for å skape en stabil, jevn freeride-ski som ønsker å bli presset. Enten snøen er myk, fast, klumpete eller alt det ovennevnte, er du klar til å "gønne på".

Kan også leveres med Tec binding hvis ønskelig.

Ta event. kontakt først.
kr 6 998 kr 9 998
Mindbender 90C Alliance er for middels til avanserte skiløpere som leter etter et lett alternativ som er behagelig å gå utover løypene.

Bygget med vår Spectral Braid-teknologi og All-Terrain Rocker-profil, er dette en livlig, smidig frikjøringsløsning for kvinner som inspirerer selvtillit hvor som helst på fjellet.
kr 4 549 kr 6 499
Mindbender 99 Ti leverer i alle hastigheter under alle forhold. Lang svingradius, All-Terrain Rocker-profil og Titanal Y-Beam-konstruksjon jobber sammen for å skape en stabil, jevn freeride-ski som ønsker å bli presset. Enten snøen er myk, fast, klumpete eller alt det ovennevnte, er du klar til å "gønne på".

Kan også leveres med Tec binding hvis ønskelig.

kr 6 999 kr 9 999
Når det er på tide å klikke seg inn på det første paret med "twintips", vil Reckoner 92 gjøre alle dine villeste drømmer til virkelighet. Fra parken til trærne til bakken, vil disse lekne skia og deres allsidige All-Terrain Twin Rocker-profil vil få deg til å lure på hvorfor du ventet så lenge med å hoppe på toget med twintipski.

Skia har trekjerne og egner seg også fint til preparert bakke.
kr 3 999 kr 6 398
Frikjørings ski til junior med trekjerne, rocker og taper.
kr 1 750 kr 2 500
Revolt 86 er en topp parkski.

Revolt 86 er en allround parkski med rocker i tip&tail. Skien retningsbestemt innsving, full trekjerne og er forsterket med cap foran og bak. Den passer best til lekne løpere i parken, men er fin i bakken også.

Den er tilgivende, men spennet under midten sørger fortsatt for god stabilitet i in-runs.

Leveres med Marker Squire 11 GW binding
kr 4 900 kr 7 498