Du har ingen varer i handlekurven.

Skismøring

Filtre
elementer per side
Gold Label Adhesive fornyer lett fellen med det beste fellimet på planeten. Noe av de mest pålitelige, holdbare, bestemte fellimene som noensinne er laget, Black Diamond Gold Label Adhesive kommer i 82Ml tube for enkel påføring.
kr 179
Fischer Clean & Glider er en flytende voks som renser og glider glisonene. Sitter godt på sålen, og sørger for god gli og fart. Perfekt som grunnlag for mer spesifikke glidere. Universell glider
kr 200
Fischer Skin Care Cold NF er et spesialprodukt for felleski, utviklet for å reduserer ising i de korte hårene som en Skin-fell består av.
kr 200
Fischer Easy Skin Fast Kit er et praktisk sett for langrennsski med Skin integrert kortfell, som består av det du trenger til vedlikehold og bruk av dine Skin ski. Tre flasker à 80 ml med to gliprodukter og ett renseprodukt.
kr 550
Fischer Easy Wax Cold er en ideell hurtigsmøring uten fluor for juniorer, turløpere og hobbyracere. En flytende voks for glisonene, som er enkel å påføre uten bruk av smørejern. Den skiller seg ut gjennom meget god vedheft og gir god gli. Dette er den mest universelle glideren. Passer like godt til de rolige skiturene som til raske treningsturer. Cold-versjonen er laget spesielt for lufttemperaturer fra -2° C til -20° C. Enkel å bruke!
kr 170
Fischer Easy Wax Wet er en ideell hurtigsmøring uten fluor for juniorer, turløpere og hobbyracere. En flytende voks for glisonene, som er enkel å påføre uten bruk av smørejern. Den skiller seg ut gjennom meget god vedheft og gir god gli. Passer like godt til de rolige skiturene som til raske treningsturer. Wet-versjonen er laget spesielt for lufttemperaturer fra -2° C til + 10° C. Enkel å bruke!
kr 170
FESTEVOKS BLÅ MULTIGRADEArt. nr: 310141P36 er en god allround festevoks på kaldt vinterføre.sg -5/-12
kr 119
Klister for våt nysnø – når nedbøren går over til regn. 0/+2
kr 119
Rodes mest kjente klister. Brukes på våt nysnø og varierende føre, samt fuktig kornet snø. Blandes gjerne med Silver Extra (K52) på vekslende føre. Et mykt klister som alltid bør ha et underlag. -2/+3
kr 149