Du har ingen varer i handlekurven.

Skivebrems

Filtre
elementer per side
Komplett hendel for Magura MT2/MT Sport bremser fra og med 2015.
kr 455
Magura MT Sport tilbyr deg den ypperste klassen av sikkerhet, enten du er ute på stiene eller bysykling. Magura bruker den unike Carbotecture® teknologien i hele MT serien. Carbotecture sikrer at MT Sport er en av det letteste bremsene i sin klasse. Med det ergonomiske hendlene til MT Sport vil du ha en svært god rekkevidde og høy bremsekraft med kun to fingre.
kr 724
Magura MT5 med 4-stempel kaliper gir deg helt rå ytelse. Sammen med ergonomisk hendel vil Magura MT5 bremsen gi selvtilitt på de mest krevende stiene uansett hvor vanskelig forholdene er. MT5 har hendler i aluminium som kan justeres med verktøy, med dette kan du enkelt justere hendlene til å bli perfekt ergonomiske til dine hender.
kr 1 239
Med bremsekraft beregnet på nybegynnere og en grepavstand utformet for små hender er SHIMANO ALTUS BL-MT200 ideell for en rekke sykler med flatt styre.
kr 149
Med bremsekraft beregnet på nybegynnere og en grepavstand utformet for små hender er SHIMANO ALTUS BL-MT200 ideell for en rekke sykler med flatt styre.
kr 149
Shimano skivebrems på Alivio-nivå bestående av BL-MT401 bremsehendel og BR-MT410 caliper. Resultatet av kombinasjonen er en solid bremseytelse under alle forhold. Problemfritt vedlikehold leveres av det velprøvde One Way Bleeding-konseptet og Easy Hose Joint System som forenkler utveksling av bremseslanger.
kr 599
Tektro Mekanisk Bremsekalipper.

Postmount, Uten skive, adapter og wire.
kr 289
Tektro TR-2 IS Bremseskive 140mm, 6-Bolt
kr 139