Du har ingen varer i handlekurven.

Skjørt

Filtre
elementer per side
Din beste venn når det er ekstra kaldt. Røros Insulated Skirt fra Bergans er et ekstremt lett og varmeisolerende plagg i unisexmodell. Skjørtet fungerer som et ekstra varmeisolerende lag over andre bukser. Med varmeisolerende PrimaLoft® Silver Eco-vattering og vindtett og vannavvisende Pertex® Quantum-yttermateriale
kr 899
Din beste venn når det er ekstra kaldt. Røros Insulated Skirt er et ekstremt lett og varmeisolerende plagg i unisexmodell. Skjørtet fungerer som et ekstra varmeisolerende lag over andre bukser. Med varmeisolerende PrimaLoft® Silver Eco-vattering og vindtett og vannavvisende Pertex® Quantum-yttermateriale. Den er superkomprimerbar og tar minimalt med plass i sekken. Like perfekt på toppturer som til bålkosen etter turen. Røros Insulated Skirt inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende plagg designet for både aktivitet og hverdagsbruk.
kr 630 kr 900
Skjørtet er et genialt klesplagg. Og selvsagt kan det brukes som et turplagg også. Utne Skirt er laget av et lett og elastisk materiale med enestående pusteevne samtidig som det transporterer bort fukt og tørker raskt.

Disse tekniske egenskapene i kombinasjon med skjørtets naturlige fordeler når det gjelder ventilasjon og bevegelsesfrihet gjør det til et svært komfortabelt og funksjonelt plagg. Tenk nytt og utfordre normene. Gå på tur i Utne Skirt eller gi din sporty hverdagslook et løft.
kr 560 kr 800
Det svært feminine Running-skjørtet består av et vindavvisende fleksibelt skjørt som dekker den tettsittende shortsen under. Plaggene, som er sydd som et sammenhengende plagg, fungerer optimalt sammen. Skjørtet er elastisk og fleksibelt, og vil sammen med shortsen gi optimal bevegelsesfrihet. Skjørtet har bred linning som sitter godt i livet, og en liten lomme i siden, for oppbevaring av verdisaker eller mobiltelefon.
kr 1 499
Vindavvisende skjørt. Lett og pustende.

Det svært feminine Running-skjørtet består av et vindavvisende fleksibelt skjørt som dekker den tettsittende shortsen under.
kr 1 499
Lett og luftig skort til dagsturer og turer til fots om sommeren.
kr 1 499
Lett og luftig skort til dagsturer og turer til fots om sommeren.
kr 1 499
Skjørt med shorts under som går til midt på låret. Shortsfunksjonen reduserer faren for gnissing, og stretchmaterialet sikrer full bevegelsesfrihet. Glidelåsåpning på siden, og lomme på høyresiden av shortsen.
kr 1 399
Lett, hurtigtørkende skjørt med sommerlig snitt som stopper på midten av låret. Har spesiallaget trykk fra Esra Røise over det hele.

Lett, mykt og hurtigtørkende skjørt i en sommerlig passform som stopper på midten av låret. Børstet polyesterstoff ser svært mykt ut og er teknisk avansert.

Skjørtets snitt og drapering er sporty og flatterende på flere ulike kroppstyper.
kr 499