Du har ingen varer i handlekurven.

Skjørt

Filtre
elementer per side
To-i-en-shorts konstruert for komfortabel trening.

Hvorfor velge én når du kan ha begge? Denne to-i-en-shortsen er klar for alle måter du vil trene på, med et figursydd indre lag som gir deg god dekning og et luftig ytre skall som gir deg full bevegelsesfrihet. Fuktkontrollerende AEROREADY holder deg tørr når temperaturen stiger.
kr 379
Din beste venn når det er ekstra kaldt. Røros Insulated Skirt fra Bergans er et ekstremt lett og varmeisolerende plagg i unisexmodell. Skjørtet fungerer som et ekstra varmeisolerende lag over andre bukser. Med varmeisolerende PrimaLoft® Silver Eco-vattering og vindtett og vannavvisende Pertex® Quantum-yttermateriale
kr 630 kr 900
Din beste venn når det er ekstra kaldt. Røros Insulated Skirt er et ekstremt lett og varmeisolerende plagg i unisexmodell. Skjørtet fungerer som et ekstra varmeisolerende lag over andre bukser. Med varmeisolerende PrimaLoft® Silver Eco-vattering og vindtett og vannavvisende Pertex® Quantum-yttermateriale. Den er superkomprimerbar og tar minimalt med plass i sekken.

Like perfekt på toppturer som til bålkosen etter turen. Røros Insulated Skirt inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende plagg designet for både aktivitet og hverdagsbruk.
kr 630 kr 900
Din beste venn når det er ekstra kaldt. Røros Insulated Skirt er et ekstremt lett og varmeisolerende plagg i unisexmodell. Skjørtet fungerer som et ekstra varmeisolerende lag over andre bukser. Med varmeisolerende PrimaLoft® Silver Eco-vattering og vindtett og vannavvisende Pertex® Quantum-yttermateriale. Den er superkomprimerbar og tar minimalt med plass i sekken. Like perfekt på toppturer som til bålkosen etter turen. Røros Insulated Skirt inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende plagg designet for både aktivitet og hverdagsbruk.
kr 630 kr 900
Vindavvisende skjørt. Lett og pustende.

Det svært feminine Running-skjørtet består av et vindavvisende fleksibelt skjørt som dekker den tettsittende shortsen under.
kr 1 049 kr 1 499
Lett og luftig skort til dagsturer og turer til fots om sommeren.
kr 1 099 kr 1 499
Lett og luftig skort til dagsturer og turer til fots om sommeren.
kr 1 099 kr 1 499
Skjørt med shorts under som går til midt på låret. Shortsfunksjonen reduserer faren for gnissing, og stretchmaterialet sikrer full bevegelsesfrihet. Glidelåsåpning på siden, og lomme på høyresiden av shortsen.
kr 979 kr 1 399
Lett, hurtigtørkende skjørt med sommerlig snitt som stopper på midten av låret. Har spesiallaget trykk fra Esra Røise over det hele.

Lett, mykt og hurtigtørkende skjørt i en sommerlig passform som stopper på midten av låret. Børstet polyesterstoff ser svært mykt ut og er teknisk avansert.

Skjørtets snitt og drapering er sporty og flatterende på flere ulike kroppstyper.
kr 249 kr 499
Sorter etter Clear All