Du har ingen varer i handlekurven.

Skjermer

Filtre
elementer per side
SKS MUDROCKER FRONT-skjerm laget av kraftig slagfast plast holder fokus på stien-og gjørmen utenfor ansiktet ditt. Skjermen kan raskt monteres på gaffelbroen med gummierte, malingvennlige krok- og sløyfefester eller kabelbindere, og kan fjernes så raskt. MUDROCKER kan også monteres permanent med en spesiell adapter hvis det er tråder på gaffelbroen.
kr 399
Den beste løsningen for alle hendelser: SKS-støtteskjermen av kraftig slagfast plast i svart, mattglanset design er integrert på bakhjulet på en slik måte at rammen og hjulet danner en enhet. Den meget lange støtbeskyttelsen avleder perfekt smuss og sprayvann. En annen fordel: MUDROCKER er også egnet for sykler med full fjæring og terrengsykler med Vario setepinne. Den er montert på setestengene på den bakre gaffelen med gummibelagt krok og sløyfe. Den myke, kileformede puten i festebrakettene beskytter rammen, kan roteres og brukes i to forskjellige stillinger for høydejustering. På denne måten kan avstanden til dekket justeres perfekt.
kr 469
Topeak DeFender 29 "skjermsett utviklet i meget motstandsdyktig plast, sikrer god stabilitet og høy bruddstyrke. skjermsettet består av en M1 frontskjerm og XC11 bakskjerm. Skjermens underside er høyt polert, noe som forhindrer opphopning av gjørme.
kr 599
Høykvalitets skjermsett med Click-On stag, spesielt tilpasset Woom barnesykler fra og med 2021-modeller.
kr 499