Du har ingen varer i handlekurven.

Skjermer

Filtre
elementer per side
BBB CityGuard er en serie med heldekkende skjermer laget for by-, hybrid og barnesykler. Dette settet dekker godt både i lengden og bredden.

48mm brede

Lett å montere og har rustfrie spiler som holder alt på plass.

kr 499
Butt Fender er en fantastisk smart og lett sykkelskjerm som beskytter deg mot "våtræv-syndromet". Tar det meste av søla som vanligvis spruter opp rompa og ryggen. Verdens letteste bakskjerm. Den veier 19 gram! Passer kanske best til ritt og grusræsing, men også stisyklister kan bruke den.
kr 91
SKS MUDROCKER FRONT-skjerm laget av kraftig slagfast plast holder fokus på stien-og gjørmen utenfor ansiktet ditt. Skjermen kan raskt monteres på gaffelbroen med gummierte, malingvennlige krok- og sløyfefester eller kabelbindere, og kan fjernes så raskt. MUDROCKER kan også monteres permanent med en spesiell adapter hvis det er tråder på gaffelbroen.
kr 399
Topeak DeFender 29 "skjermsett utviklet i meget motstandsdyktig plast, sikrer god stabilitet og høy bruddstyrke. skjermsettet består av en M1 frontskjerm og XC11 bakskjerm. Skjermens underside er høyt polert, noe som forhindrer opphopning av gjørme.
kr 599
Høykvalitets skjermsett med Click-On stag, spesielt tilpasset Woom barnesykler fra og med 2021-modeller.
kr 499
Skjermsett i plast som festes med brakett i gaffelrøret og på setepinnen. Enkelt å sette på og ta av, passer spesielt godt på terrengsykler med dempegaffel
kr 349