Du har ingen varer i handlekurven.

Sko Tilbehør

Filtre
elementer per side
Shelter Bootie er et elastisk skoovertrekk laget av vind- og vanntett materiale som beskytter føttene i kalde og våte forhold. Utstyrt med neoprenfront for ekstra varme, forsterkning i hæl og tå og slitesterk, vanntett 3/4 bakre glidelås. Tapede, vanntette sømmer.
kr 499
Shelter Bootie er et elastisk skoovertrekk laget av vind- og vanntett materiale som beskytter føttene i kalde og våte forhold.
kr 499
Skoovertrekk som beskytter føttene dine under kalde og våte forhold.
kr 499
Heat Experience varmesåler er svært komfortable og ergonomisk utformet, med en behagelig gel-pute i hælen. Sålene er dekt i små hull som gir god pusteevne og optimal varmespredning. Reguler varmen etter ditt behov. Velg mellom tre varmenivåer ved hjelp av en fjernkontroll.// Batteri og lader er inkludert i prisen.
kr 1 199 kr 1 499
Yaktrax® Run er den eneste trekkinnretningen som er anatomisk designet for å møte behovene til løpere som tester vinterelementene. Løp naturlig på pakket snø og is med Yaktrax Runs kombinasjon av avtakbare pigger og stålspoler, og gir 360 ° uslåelig trekkraft. Fortsett treningen om vinteren med den samme stabiliteten du er vant til på tørre overflater. Yaktrax Run kan brukes i temperaturer så lave som -41 °
kr 499
Piggsett med 10 erstatningspigger for pigging av La Sportiva terrengløpesko til vinterløping.

Piggsett fra La Sportiva med 10 erstatningspigger. Gjør løpeskoene klare for vinteren, slik at man kan ha glede av skoene hele året, på all slags føre. (NB! Ikke alle løpesko fra La Sportiva kan pigges. Piggsone (Spike Zone) er indikert under på undersålen.) Verktøy mefølger ikke.
kr 449
Piggsett med 18 pigger og eget verktøy for pigging av La Sportiva terrengløpesko til vinterløping.

Piggsett fra La Sportiva med 18 pigger og spesialverktøy for å skru i pigger på La Sportivas terrengløpesko, til løping på snø og is. Det spesielle verktøyet gjør det lett å gjøre klar løpeskoene for vinteren, slik at man kan ha glede av skoene hele året, på all slags føre. (NB! Ikke alle løpesko fra La Sportiva kan pigges. Piggsone (Spike Zone) er indikert under på undersålen.)
kr 799
Lissesystem som sørger for jevn og enkel snøring av sko. De patenterte lissene sørger for at foten sitter som støpt i skoen og går ikke opp under løpeturen.
kr 100
Lissesystem som sørger for jevn og enkel snøring av sko. De patenterte lissene sørger for at foten sitter som støpt i skoen og går ikke opp under løpeturen.
kr 100
Sorter etter Clear All