Du har ingen varer i handlekurven.

Skøyte Ski

Filtre
elementer per side
Atomic Redster S5 er ideell hvis du leter etter noe kraftig, men lett å håndtere. Skien har en lett Ultra High Densolite-kjerne med Carbon Laminates som gjør skien super livlig og smidig. Denne skien har en sintret base, Race Grinding og Redster-profil, og har et dynamisk spark og gir god glid. Med Easy Edge Sidecut og to riller i basen er den også enkel å kontrollere, selv når du trykker hardt. Gå fort, nyt turen!
kr 3 220 kr 4 600
Navnet sier alt. Med sin lette kjerne og World Cup Pro-base er Aerolite-Skate-70 løpsklar. Betydelig lettere enn forgjengeren og med en forbedret Speed ??Grinding 2.0 -base -finish for god glidegenskaper. Skiløpere med alle ferdigheter vil glede seg over denne skien. Finnes i to farger.

Binding kommer i tillegg.
Ta kontak for pakkepris.
Samt ønsket spenn på skia.
kr 1 750 kr 3 500
Fischer CRS Skate er en glimrende skøyteski for deg som skal begynne med skøyting.
Med racingsåle er dette en meget god "value for money" ski vi trygt kan anbefale
kr 3 100
Speedmax 3D Skate 61K er designet for bruk under myke snøforhold, og tilbyr mer trykkavlastning ved skituppen og bakenden for fart i myke spor.

3D kanter gir deg bedre glid på siden av skiene.
kr 9 000
Speedmax 3D Skate 61K er designet for bruk under myke snøforhold, og tilbyr mer trykkavlastning ved skituppen og bakenden for fart i myke spor.

Bygget med alle de viktigste Speedmax-funksjonene, inkludert glidende sidevegger for å redusere friksjon, og Cold Base Bonding, en prosess som påfører basen uten varme og trykk for optimal voksabsorpsjon og slipbarhet.
kr 4 250 kr 8 500
Speedmax 3D Skate Plus er designet for bruk under varmere snøforhold, og tilbyr mer trykkavlastning ved skituppen og bakenden for fart i myke spor.

Bygget med alle de viktigste Speedmax-funksjonene, inkludert glidende sidevegger for å redusere friksjon, og Cold Base Bonding, en prosess som påfører basen uten varme og trykk for optimal voksabsorpsjon og slipbarhet.
kr 9 000
Speedmax 3D Skate Plus er en racing skøyteski utviklet med 3D gliding sidewalls og Cold Base Bonding. Unik 3D teknologi gir mulighet for gliding av sidekantene som gir mindre friksjon og bedre gli.

AirCore HM Carbon-kjerne gir stabile ski og lav vekt. Lett ski med hull i tuppen. 610-konstruksjonen gir lite trykk i fram- og bakski, som gir god flyt også på løst underlag.
kr 4 000 kr 8 000
Endurace Skate er en god skøyteski til trening og mosjon.
Den har en fleksibel tupp og bakende som flyter svært godt i snøen og gjør skien rask og stabil.

Nytt og lettere kjernemateriale gir en lett og livlig ski og sikrer et godt skøytespenn, mens P190 Nano sålen gir optimal glid.

Lav tupp og smal bakski reduserer svingvekten
kr 2 590 kr 3 700
Skateskiene våre har fått nye navn for å bringe dem i tråd med navneendringen vi tidligere har brukt i racingavdelingen vår. F2 for hardere, raskere skiforhold og F3 for langsommere, mykere forhold.

Dette kan virke som en ubetydelig endring, men det representerer etosen til det Redline handler om: å bruke toppkaliber racing for å lage de raskeste skiene som mulig.

Begge modellene har Tuned Dynamic Response-teknologi for å gi fenomenal energiretur og opprettholde optimale glideoverflater gjennom hele varigheten av skipresset – noe som forbedrer snøfølelsen og opprettholder hastigheten.

Mellom de to modellene er F2 designet med lengre trykksoner og et lengre spor for å forbedre stabiliteten og maksimere topphastigheten, mens F3 er bygget for å ha kortere trykksoner og et revolusjonerende spor med kun bakside.
Denne designen utmerker seg virkelig i mykere eller langsommere snø hvor det ofte føles som om du må bytte til offset (V1) teknikk for å opprettholde momentum. Ved å fjerne sporet i den fremre trykksonen, er det nå lettere å snu skien inn på kanten i riktig posisjon for effektivt å opprettholde dobbeltskøyte (V2) videre i oppoverbakker.
kr 5 390 kr 7 700
Sorter etter Clear All