Du har ingen varer i handlekurven.

Smøring Sykkel

Filtre
elementer per side
Universell kombinasjon av aktive bestanddeler med utmerkede, korrosjonsbeskyttende, vannavvisende, rust- og smussoppløsende egenskaper, samt utmerket smøreeffekt.
Utmerkede krypeegenskaper sørger for inntrengning i selv de tetteste mellomrom. Eliminerer pålitelig knirking.

1 stk 50ml boks
kr 59
Bike7 skivebremsrens, øker bremsekraften og minsker hyling

Bike7 skivebremsrens øker bremsens kraft og pålitelighet ved å fjerne fett, skitt, veisalt m.m.

Spray på rikelig, la det renne av eller tørk av med ren klut. Bremseklossene tar ingen skade av behandlingen, men unngå å spraye på lakkerte flater.
kr 59
Rustfjerner og skrufrigjører med enestående krypeeffekt.
Løsner raskt "låste" metalldeler.
Beskytter mot korrosjon og avviser fuktighet.
Rustløsnende, vannavvisende og smørende.
kr 159
Motorex kobber spray er et smøremiddel for å forhindre klebe av deler som er utsatt for høy termisk belastning, som for eksempel tennplugger, eksosskruer og bremseklosser. Kobbersprayen er støtabsorberende, beskytter mot korrosjon, veldig klebende, saltvannsbestandig og ekstremt temperaturstabil.
kr 189
Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner er den komplette rengjøringsløsningen for drivverk som enten kan helles i en kjederengjøringsenhet eller sprayes direkte på kjederingene, kassetten og girene for å rengjøre hele drivverket i løpet av sekunder. Det er også fullt biologisk nedbrytbart* og trygt for metall, plast, gummi og tetninger. Du har aldri sett resultater som dette. Vi kan garantere det! Hvorfor ikke prøve å bruke Bio Drivetrain Cleaner med Muc-Off X-3 Dirty Chain Machine for å gi den dypeste rengjøringen på selv de mest skitne kjedene!

25ml
kr 35
Muc-Off Dry Chain Lube er et slitesterkt, dypt penetrerende kjedesmøremiddel og olje som er formulert for å tåle ekstreme forhold som ville ødelegge vanlige kjedefett. Muc-Off Dry Lube er en svært allsidig, tørr kjedeolje som har toppmoderne penetrerende egenskaper for å sikre at smøremidlet drives dypt inn i hver kjedeledds kjerne. Og du trenger ikke bekymre deg fordi Muc-Off Dry Lube er biologisk nedbrytbart*, så det er trygt for deg, sykkelen og planeten.
kr 159
Hydrodynamic Chain Lube er det ultimate innen smøremiddelteknologi for sykkelkjeder. Hvis du er ute etter den mest effektive kjedesmøremiddelformelen for lange avstander og/eller de tøffeste værforholdene, trenger du ikke lete lenger.

kr 329
Tre av MUC-OFF's mest elskede rengjørings-, beskyttelses- og smøreprodukter som gjør lett arbeid av skitt og holder sykkelen smurt. Et episk sett som er den perfekte gaven til sykkelfanaten i livet ditt.

Inneholder: Bike Cleaner, Multi-Use Spray og Bio Dry Lube
kr 219
Rens til skivebremser fra Peaty's. Laget med hurtigtørkende midler som fjerner skitt, fett og olje fra bremsekomponentene, sprayen gjenoppliver bremseevnen og slitne bremseklosser. Sprayen kan bli benyttet på alle funksjonelle komponenter i bremseområdet, inkludert caliper, skive og pads. Videre er den biologisk nedbrytbar, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å unødvendig skade miljøet for å ha den beste bremseytelsen!
kr 129