Du har ingen varer i handlekurven.

Smøring Sykkel

Filtre
elementer per side
Verdens første hydrokarbonbaserte (voks) kjedesmøremiddel som inneholder grafen.

Utviser ekstraordinær holdbarhet samtidig som den opprettholder imponerende lav friksjon i både våte og tørre forhold.

Det er alt du virkelig kan ønske deg i smøring. Opptil 1800km på enkelt påføring (tørre forhold), 3-10W besparelse i forhold til andre smøremidler. Perfekt for Road, Triathlon, Grus, Mtb og E-sykkel

140Ml.kr 1 420
Universell kombinasjon av aktive bestanddeler med utmerkede, korrosjonsbeskyttende, vannavvisende, rust- og smussoppløsende egenskaper, samt utmerket smøreeffekt.
Utmerkede krypeegenskaper sørger for inntrengning i selv de tetteste mellomrom. Eliminerer pålitelig knirking.

1 stk 50ml boks
kr 59
Bike7 skivebremsrens, øker bremsekraften og minsker hyling

Bike7 skivebremsrens øker bremsens kraft og pålitelighet ved å fjerne fett, skitt, veisalt m.m.

Spray på rikelig, la det renne av eller tørk av med ren klut. Bremseklossene tar ingen skade av behandlingen, men unngå å spraye på lakkerte flater.
kr 59

Bleedkit GOLD Mineralolje er laget for å tåle ekstrem varmeutvikling. Det resulterer i bedre bremsemodulering og mindre fading - også når bremsene blir varme. En ekte oppgradering for alle bremsesystemer med mineralolje, f.eks. Shimano, Magura, Tektro, TRP

Bleedkit GOLD har en kokepunkt på ca 400 grader, til sammenligning så ligger Shimano sin originale under 300 grader.

I tillegg så er GOLD fremstilt av solsikkeolje og dermed ikke skadelig for miljøet eller vannet - men du, ikke drikk det for det;)
kr 159
Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner er den komplette rengjøringsløsningen for drivverk som enten kan helles i en kjederengjøringsenhet eller sprayes direkte på kjederingene, kassetten og girene for å rengjøre hele drivverket i løpet av sekunder. Det er også fullt biologisk nedbrytbart* og trygt for metall, plast, gummi og tetninger. Du har aldri sett resultater som dette. Vi kan garantere det! Hvorfor ikke prøve å bruke Bio Drivetrain Cleaner med Muc-Off X-3 Dirty Chain Machine for å gi den dypeste rengjøringen på selv de mest skitne kjedene!

25ml
kr 35
Muc-Off Dry Chain Lube er et slitesterkt, dypt penetrerende kjedesmøremiddel og olje som er formulert for å tåle ekstreme forhold som ville ødelegge vanlige kjedefett. Muc-Off Dry Lube er en svært allsidig, tørr kjedeolje som har toppmoderne penetrerende egenskaper for å sikre at smøremidlet drives dypt inn i hver kjedeledds kjerne. Og du trenger ikke bekymre deg fordi Muc-Off Dry Lube er biologisk nedbrytbart*, så det er trygt for deg, sykkelen og planeten.
kr 159
Gjør sykkelrengjøring til en familieaffære med Muc-Off's familierengjøringssett. Mange hender gjør det enkelt, spesielt i kombinasjon med vår 3-trinns Clean, Protect & Lube-prosess som er enkel nok til at barna kan hjelpe en hånd og vil gjøre sykkelrengjøring til en mye hyggeligere opplevelse ...
kr 669
Hydrodynamic Chain Lube er det ultimate innen smøremiddelteknologi for sykkelkjeder. Hvis du er ute etter den mest effektive kjedesmøremiddelformelen for lange avstander og/eller de tøffeste værforholdene, trenger du ikke lete lenger.

kr 329
Tre av MUC-OFF's mest elskede rengjørings-, beskyttelses- og smøreprodukter som gjør lett arbeid av skitt og holder sykkelen smurt. Et episk sett som er den perfekte gaven til sykkelfanaten i livet ditt.

Inneholder: Bike Cleaner, Multi-Use Spray og Bio Dry Lube
kr 219