Du har ingen varer i handlekurven.

Smartwool

Filtre
elementer per side

Classic Hike Full Cushion Crew er en gammel slager fra Smartwool som for FW21 kommer i en utbedret utgave. Sokken har en forsterket tåboks, som gir god komfort, og sammen med et forsterket helparti sørger for at sokken sitter svært godt på foten. Sokken kommer også med resirkulert nylon. Denne sokken passer fint til lengre turer grunnet sin gode padding. Sokken er tilpasset herrer.


kr 349
Det neste steget i samarbeidet med den ikoniske alpinisten Conrad Anker, PhD® Outdoor Approach Mini, tar sokketeknologi til nye høyder. Sokken er designet for å passe perfekt i skoene, enten det er til hverdag eller tur. 4 Degree elite fit system og spesifikke pustesoner sørger for god komfortabel passform.
kr 195 kr 279
Smartwool W Phd Run Light Elite Low Cut er en utmerket sokk for løpeturene dine. Light Elite Cushion og 4 Degree Elite Fit system med spesifikke pustesoner tilpasset damefoten regulerer temperaturen og gir deg en super opplevelse når du er på løpetur.
kr 259

Classic Hike Full Cushion Crew er en gammel slager fra Smartwool som for FW21 kommer i en utbedret utgave. Sokken har en forsterket tåboks, som gir god komfort, og sammen med et forsterket helparti sørger for at sokken sitter svært godt på foten. Sokken kommer også med resirkulert nylon. Denne sokken passer fint til lengre turer grunnet sin gode padding. Sokken er tilpasset damer.


kr 349
Sorter etter Clear All