Du har ingen varer i handlekurven.

Softshellbukse

Filtre
elementer per side
Gamma Pant blir raskt din favoritt! Lett og slitesterk softshellbukse, laget til bruk i ulike friluftsaktiviteter. Veldig god passform. Gammaserien er ytterplagg i softshell med stretch. Gamma Pant het tidligere Gamma LT Pant

Et ikon kjent for sin ekstreme allsidighet. Gamma blir bare bedre og bedre. Med sitt klatre-DNA er den et naturlig førstevalg for bruk på tur, klatring, fjellaktiviteter- og alle andre som ønsker slitestyrke, komfort, vindbeskyttelse og friheten ved teknisk stretch. Slitesterke Fortius™ DW 2.0 softshell er motstandsdyktig mot vind og vann.

Linningen ligger komfortabelt under klatresele eller hoftebelte, og mansjetten lukkes med en trekksnor, flere sikre lommer - inkludert en lett tilgjengelig lårlomme.
kr 1 999
Nå har Breheimen-familien fått et nytt buksemedlem! Breheimen Softshell Pants er en lett, pustende og superkomfortabel turbukse. Ypperlig til et bredt spekter av friluftsliv. Borrelåsjustering livet og regulerbar vidde nederst i bena, gjør at du enkelt kan tilpasse buksa til dine aktiviteter og behov. Skal du ha én turbukse, velg Breheimen Softshell Pants!
kr 1 600
Slitesterk og beskyttende og samtidig myk og deilig! Fjorda Trekking Hybrid Pants er en softshellbukse med det lille ekstra fremstilt av resirkulert polyamid. Praktiske forsterkninger på setepartiet og knærne. Disse har vanntett Cordura på utsiden og isolerende merinoull på innsiden, noe som er perfekt når du sitter på kaldt og vått underlag. Fuktabsorberende materiale på innsiden av linningen bidrar også til buksens høye grad av komfort.
kr 1 499 kr 2 300
En funksjonell kombo av bevegelsesfrihet og varme! Rabot 365 Warm Flex Pants er en oppdatert utgave av vår populære Geita Pants. Buksen er designet for høyere aktivitetsnivå, som for eksempel ved vinterfotturer eller langrenn. Buksen har to forskjellige softshellmaterialer som er vannavvisende og svært elastiske. Forsterkninger på innsiden av benkantene gjør buksen mer slitesterk og bestandig mot friksjon fra tur- eller skisko. I fronten og setet på innsiden av buksen er det et mykt og komfortabelt fleecelag.

Varmt og komfortabelt under kalde værforhold. Rabot 365 Warm Flex Pants er en del av Rabot 365-kolleksjonen – en serie med svært tekniske og slitesterke friluftsplagg som lar deg nyte naturen året rundt i all slags vær. Kolleksjonen er utviklet for å gi deg best mulig beskyttelse uten å kompromisse med komforten.

kr 1 399 kr 1 999

Pants Kikut er en perfekt bukse for deg som liker rolige skiturer i alle typer værforhold.

Produktbeskrivelse:

En varmere bukse med softshell i front og på setepartiet. Stretchmateriale på baksiden for økt bevegelighet og komfort. Formsydde ben for best mulig passform.

Bionic Finish Eco® teknologi på stoffets overflate sørger for at lett regn og sludd preller av. Refleksdetaljer på leggen gir økt synlighet. Bred strikk med innvendig strammesnor i livet. Strikk neders på beina gjør at buksa sitter fint over skoene. En håndlomme på høyre side med glidelås.

kr 999
Lett softshellbukse til herre.

En svært bevegelig softshellbukse med kombinasjon av to ulike typer elastisk softshellmateriale, begge vannavvisende, vindavvisende og pustende. Buksen har leddede knær, sidelommer med glidelås og ventilasjonsglidelåser på utside av knær. Den har justeringsmuligheter i livet og nede på ben.
kr 699 kr 999

En av våre mest populære produkter - ideell for både korte og lange turer. Dette er en lett softshellbukse som er vind- og vannavvisende, og samtidig gir god stretch. Buksen har en optimal passform som er videreutviklet gjennom flere år. Den har flere praktiske lommer, mulighet for justering i livet og elastisk bånd nederst på bena. Materialet er lett vannavstøtende og tørker raskt.

Dette er en utmerket bukse for turer og fritidsaktiviteter som kan brukes om våren, sommeren og høsten.

kr 799
Zip Off bukse som er både fritidsbukse og shorts i ett! Buksen er laget i et teknisk og vannavvisende softshellmateriale med veldig god stretch. Beskytter mot vind, puster godt og tørker raskt. Justerbart liv og formsydde ben gir god passform og bevegelighet. Den har sidelommer og lårlomme med glidelås.
kr 1 099