Du har ingen varer i handlekurven.

Sovepose Dun

Filtre
elementer per side
Denne veier mindre enn de fleste flasker vann og pakker ned like liten, og er den perfekte soveposen for den dedikerte turentusiasten i varmere vær.

God nattesøvn temperatur: -1 C

HELIUM ™ 20 ytre skall som er veldig lett og pustende.
254 g 90-10 Pure Duck Down med en minimum fylleeffekt på 700. Alpin passform maksimerer termisk effektivitet. Gjennomgående sømmer.
Full lengde Gemini ™ glidelås og integrert krage med Lode Lock ™ lukking.
kr 2 999 kr 3 799
Denne veier mindre enn de fleste flasker vann og pakker ned like liten, og er den perfekte soveposen for den dedikerte turentusiasten i varmere vær.

God nattesøvn temperatur: -1 C

HELIUM ™ 20 ytre skall som er veldig lett og pustende.
254 g 90-10 Pure Duck Down med en minimum fylleeffekt på 700. Alpin passform maksimerer termisk effektivitet. Gjennomgående sømmer.
Full lengde Gemini ™ glidelås og integrert krage med Lode Lock ™ lukking.
kr 2 999 kr 3 799
Varm sommerpose til fjellbruk med full nakkekrage og dunkammer bak glidelås.

God nattesøvn temperatur: -5 C

- Lett, varm og pakkbar sommerpose
- Full nakkekrage
- Boxwall konstruksjon med høy fylldensitet

Helium 400 er fylt med 385 gram 700+ fillpower dunkvalitet med en 90/10 fyllratio. Kombinasjonen av god dunkvalitet og en sikker konstruksjon gjennom en blanding av skrå boxwall kammere og 30grams boxwall kammere, gjør denne posen lett, komprimerbar og veldig varm i forhold til vekt.
Comfort limit: -3C. Vekt: 855g
kr 3 300 kr 4 299
Mountain Equipment Helium 600 er en lett og varm 3-sesongspose. Helium-serien er designet for mindre pakkvolum og lavere vekt. Serien bruker derfor en enkel og god konstruksjon med lette materialer. Helium 20D ytterstoffet puster ekstremt bra og sørger for ett stort bruksomeråde. Konstruksjonen er Slantwall skråstilte kammere. Dette det at posen har enda bedre kontroll på dunmigrering og øker trykkdensitet i kammerne. Denne konstruksjonen holder godt på isolasjonen og gir posen ett lite pakkvolum. Soveposen er fylt med 582g med 700+ fillpower Premium andedun. Dette minimerer pakkvolum og vekt og sørger for en høy fylldensitet i kammerne. Helium serien bruker Alpine Fit passform. Dette er en relativt smal passform og varmer posen raskt opp. Dersom man ønsker en bredere versjon kan man en ekstra Helium Expantion Baffle som settes inn i glidelås for ekstra bredde. Ett stort kammer bak glidelåsen sørger for å holde varmen inne i posen. Posen bruker mid-level seams noe som gjør at overlapping av bunn og topp gir deg en vanvittig effektiv, sikker og varm lukking. Gemini kammer bak glidelås er koblet sammen med nakkekrage for å redusere varmetap. En magnetisk Lode Lock sørger for en effektiv lukking av kragen. Helium 600 er god 3-sesongspose med ett bredt bruksomeråde. Ettersom ytterstoffet puster ekstremt bra vil posen også fungere godt i varmere forhold.
kr 3 799 kr 4 899
Mountain Equipment Helium 600 Women´s er en god 3-sesongspose med lav vekt. Helium-serien er designet for mindre pakkvolum og lavere vekt. Serien bruker derfor en enkel og god konstruksjon med lette materialer. Helium 20D ytterstoffet puster ekstremt bra og sørger for ett stort bruksomeråde. Konstruksjonen er Slantwall skråstilte kammere. Dette det at posen har enda bedre kontroll på dunmigrering og øker trykkdensitet i kammerne. Denne konstruksjonen holder godt på isolasjonen og gir posen ett lite pakkvolum. Helium 600 Womens bruker EXL-stretchsydde sømmer innvendig for å effektivisere oppvarming og sørger for minimalt med ekstra luftrom rundt kroppen. Jentemodellen er bredere rundt hoften enn herremodellen og dette øker også bredden rundt livet. EXL-systemet sørger for at posen dras inn mot kroppen og hindrer derfor dødt luftrom rundt livet. Posen er fylt med ekstra dun i fotboksen og rundt hoften. Soveposen er fylt med 555g med 700+ fillpower Premium andedun. Dette minimerer pakkvolum og vekt og sørger for en høy fylldensitet i kammerne. Helium serien bruker Womens Alpine Fit passform. Dette er en relativt smal passform og varmer posen raskt opp. Dersom man ønsker en bredere versjon kan man en ekstra Helium Expantion Baffle som settes inn i glidelås for ekstra bredde. Ett stort kammer bak glidelåsen sørger for å holde varmen inne i posen. Posen bruker mid-level seams noe som gjør at overlapping av bunn og topp gir deg en vanvittig effektiv, sikker og varm lukking. Gemini kammer bak glidelås er koblet sammen med nakkekrage for å redusere varmetap. En magnetisk Lode Lock sørger for en effektiv lukking av kragen. Helium 600 Womens er en lett og liten 3-sesongspose til jenter. Ettersom ytterstoffet puster ekstremt bra vil posen også fungere godt i varmere forhold.
kr 3 799 kr 4 899
Den varmeste modellen i Helium serien
kr 3 799 kr 5 499
Ascent 700 er en flott 3 sesongs pose
kr 2 499 kr 3 999
Ascent 900 er en allsidig mellomvekt, dunfylt sovepose som gir pålitelig beskyttelse under vinterforhold.

Med et design spesielt laget for vanlig utendørsbruk, er den ideell for de som kjøper sin første dunsovepose, og er perfekt for den norske vinteren.
kr 4 299