Du har ingen varer i handlekurven.

Sovepose Syntetisk

Filtre
elementer per side
Slumra 1000 JR er en lett og praktisk sommerpose til camping og hyttebruk.
kr 349
Optimal passform for mer komfort.

Inkludert dyp søvnmaske og ørepropper for å redusere lys og støy PFC-fri DWR-behandling.

Ditt hjem borte fra hjemmet. I Relax Fibre Bag 0 sover du så godt som i din egen seng. Optimal passform for mer komfort. Sentral glidelås for praktisk temperaturregulering. Spesielt materiale i hetten begrenser lyd og forbedrer søvnen. Ajungilak-fiber minsker sårbarheten for fukt og gjør vask enklere. En revolusjonerende sovepose for varme netter på tur eller på en hytte. Restorativ søvn takket være en nyutviklet soveposeform. Intuitiv klimaregulering med en sentral 2-veis glidelås. Komfortabelt, mykt materiale i hetten reduserer støy og øker komforten.

Fôr laget av 100% resirkulert polyester Enkel å bruke magnetisk lukking på isolasjonskraven. Forbedret YKK-glidelås forhindrer fastkjøring av materiale. Isolert belegg langs glidelåsen for å beskytte mot kalde broer og forbedre klimakomforten. Isolasjonskammer rundt hetteåpningen for å beskytte mot kulde og vind. Intern lomme for å lagre verdisaker.

Snøring for enkel justering av hette og isolasjonskrage. Rekonstruert fotboks for større komfort uten ekstra vekt. Glidelåsgarasje reduserer kalde områder på slutten av glidelåsen. Leveres med pakkepose
kr 1 499 kr 2 199
Solid vinterpose for fuktige omgivelser.

Vanntett i hode- og fotende kombinert med Ajungilak® MTI Endurance, vårt mest solide og lengstlevende fyllmateriale. Dette gir en ekstremt robust pose perfekt for fuktige omgivelser, lavvo uten innertelt eller for de eventyrlystne som vil sove ute under åpen himmel i hengekøye.
kr 2 199 kr 3 199
Mountain Equipment Nova IV Women´s er en varm 3-sesogspose til damer.
Novaserien er et resultat av over 70 forskjellige vareprøver med forskjellig konstruksjon og nye fibertyper. Posene er blitt lab testet gjennom EN13537, i kuldekammer på Universitetet i Leeds og filmet med varmekamera for å finne kuldebroer.
Resultatet av dette lange prosjektet er en helt ny konstruksjonsmetode og nye fibertyper i PolarLoft familiten.

Novaserien er en av de mest tekniske fiberposene på markedet. Utfordringen med fiber er at det komprimerer seg selv på grunn av vekten. Med flere lag oppå hverandre komprimeres fibermattene i bunn.
Dette gjør at mange fiberposer som skal brukes i under -10 C er store og tunge.

Derfor har Mountain Equipment designet en mer eller mindre selvbærende konstruksjon som de kaller Keystone Shingle Construction. Her ligger fibermattene overlappende i vertikal posisjon fra midten av posen og ut på sidene.
Dette gjør at posen lofter godt og ikke komprimerer seg selv.
kr 2 799
Sovepose til vår/sommerbruk for barn opptil 150cm
kr 399