Du har ingen varer i handlekurven.

Soveposer & Liggeunderlag

Filtre
elementer per side
Sitteplate i foam. Brettet 8 ganger for hendig oppbevaring. tar liten plass sammenbrettet.
kr 49 kr 63
Stoltrekk til EXPED liggeunderlag. Genialt stolsett. som beskytter matten mot smuss og rift. samtidig med at den enkelt gjør underlaget om til en kjempebehagelig stol. Tar friluftslivet til nye høyder! En absolutt bestselger fra EXPED. passer til alle matter i str. M
kr 1 300
Ekstremt varmt liggeunderlag med dunfyll. Det aller varmeste liggeunderlaget på markedet. Gjennomtestet på en rekke ekspedisjoner og har lang levetid. Den medfølgende pumpen sørger for enkel oppfylling uten tilførsel av fuktig luft. Med 9 cm tykkelse ligger du mykt og komfortabelt uansett årstid. Pakksekk og rep.sett følger med. Robust og behagelig materiale.
kr 3 300
Varmt liggeunderlag med syntetfyll. Bestselgende EXPED liggeunderlag med svært god isolasjonsevne, egner seg til helårsbruk. Pumpesekk, langsgående fiberfylte kanaler, svært god liggekomfort, robust og behagelig overflate. Modellen er ekstra bred og ekstra lang, og passer de som trenger større underlag, eller bare vil ha ekstra komfort. Pumpesekk, pakksekk og rep. sett følger med.
kr 2 100
Slumra 1000 JR er en lett og praktisk sommerpose til camping og hyttebruk.
kr 349
Lightec 1000 Duvet er dunsoveposen for den mer kresne brukeren, egnet for de som søker maksimal ytelse til fotturer i alle sesonger, uten å måtte gi opp komforten.

Komforten på denne posen er rundt -3 ° C. Minimalt med varmetap, takket være de forskyvede sømmene. Enklere åpning med "One Touch" -systemet for å åpne og lukke hetten fra posen, bare med én hånd. 3D -form i fotområdet for forbedret komfort. “2 -veis” glidelås på sidene og glidelås i fotområdet. Hette for bedre beskyttelse av hodet mot kulde. Innerlomme. Stuff sekk inkludert
kr 2 849 kr 3 999
Ferrino Lightec 800 Duvet er dunsoveposen for turer gjennom flere sesonger, og for de som trenger den letteste og mest kompakte størrelsen.

Komforten på denne posen er rundt 0 ° C. Minimalt med varmetap, takket være de forskyvede sømmene. Enklere åpning med "One Touch" -systemet for å åpne og lukke hetten fra posen, bare med én hånd. 3D -form i fotområdet for forbedret komfort. “2 -veis” glidelås på sidene og glidelås i fotområdet. Hette for bedre beskyttelse av hodet mot kulde. Innerlomme. Stuff sekk inkludert
kr 2 398 kr 3 399
Heat Experience sitteunderlag med innebygd varme er den perfekte turkompanjongen for deg som liker å nyte nistepakka og beundre landskapet uten å bli kald og våt i rumpa.

Varmepanelene er plassert på oversiden og sitteunderlaget kommer med 8mm Polythene-polstring i tillegg til vann og snø-avstøtende materialer som sikrer deg en komfortabel pause uansett vær og underlag. Sitteunderlaget kommer også med en 5V Powerbank inkludert. 3200 mAh(16Wh) med USB tilkobling som gir en varmetid på ca 4,5 timer.
kr 599
Norges mest solgte liggeunderlag. Tradisjonelt liggeunderlag med høy kvalitet for helårsbruk. Underlagene har lang levetid, høy rivestyrke og gir god ligge- og sittekomfort. Overflatestrukturen hindrer underlaget i å gli på snø og annet glatt underlag.
kr 449 kr 600
Sorter etter Clear All