Du har ingen varer i handlekurven.

Speil Sykkel

Filtre
elementer per side

Opplev en mer komfortabel sykkeltur med våre Bar Mitts for Mountainbike. Disse innovative vottene er designet for å forbedre din sykkelopplevelse, spesielt under tøffere værforhold. Perfekt for syklister som verdsetter komfort og funksjonalitet.

Med en unik tilpasning for sidespeil, gir disse vottene deg full kontroll og sikkerhet på veien. Lett å montere, vil de raskt bli en uunnværlig del av ditt sykkelutstyr.

kr 699
Sidespeil til styre som lar deg følge med på det som skjer bak deg, samtidig som du ikke mister oversikt over det som skjer framfor deg. Perfekt til sykling i byen og under trafikkerte forhold.
kr 319

EDGE Sykkelspeil - Høyre

Hold deg trygg og i kontroll med EDGE sykkelspeil, den perfekte løsningen for å overvåke trafikken bak deg mens du sykler. Speilet er laget av forsterket nylon og glass, noe som gir holdbarhet og kvalitet.

Med en justerbar passform som passer for sykler med en diameter på ø14.8-23 mm, er EDGE sykkelspeil enkel å installere og justere for å gi deg best mulig synsfelt.

kr 319

Oppdag den ultimate kjøreopplevelsen med Xlc Mirror Mr-K10. Designet for de som ønsker optimal synlighet og sikkerhet på veien, denne speilen gir deg et klart og skarpt bilde av hva som ligger bak deg.

Med en slitesterk aluminiumsklemme, solid nylonhus og nylonstang, er denne speilen bygget for å vare. Den bruddsikre rustfrie speilglasset sikrer at du alltid har det beste synsfeltet, uansett forhold. I tillegg er det 3D-justerbare designet, sammen med en 180° vinkling og 360° rotasjon, gir deg fleksibiliteten til å plassere speilet akkurat der du trenger det mest.

Enten du er en profesjonell syklist eller bare vil ha det beste utstyret for dine daglige turer, vil Xlc Mirror Mr-K10 utvilsomt forbedre din kjøreopplevelse.

kr 229