Du har ingen varer i handlekurven.

Sram

Filtre
elementer per side
AVID Disc brake pad Set for Code.

Metal sintered pad, Powerful

(Bulk, Excl. pad spreaders and pins)
kr 229
Rear Shock Air Valve Adapter (for charging IFP) - SIDLuxe A1+ (2020+)
kr 149
SRAM Bottom bracket DUB English/BSA 68/73 mm Standard bearings DUB 68/73 mm
kr 499
SRAM Chain PC NX Eagle Solid pin, chrome hardened 12 speed.
kr 289
SRAM XX1 Eagle Hollow-Pin Gold 12-delt Kjede
SRAM PC-XX1 Eagle™ Hollow Pin sykkelkjede ser kanskje normalt ut fra utsiden, men ingeniørene har klart å gjøre det utrolige på innsiden som gjør det mulig å ha en 10-50T kassett på bakhjulet. Dette sykkelkjede er den største bidragsyteren til Eagle™ gruppene sine ultramyke, presise, holdbare og stillegående drivverk. Kjedelinkene på SRAM PC-XX1 Eagle™ har en myk radius uten skarpe kanter, dette reduserer svært godt lyd, friksjon og slitasje på både drev, kassett, trinsehjul og kjede selv.

Designet på SRAM PC-XX1 Eagle™ Hollow Pin tillater også en flatere plate, dette betyr mer konsistent kjede og totalt sett større styrke. Hard Chrome® teknologien forlenger levetiden på sykkelkjede, og med Titanium Nitride belegg på de gull og svarte kjedemodellene reduseres korrosjon og friksjon.
kr 909

Sram drev X-Sync 2 Eagle 32T DM 6mm Offset representerer toppen av innovasjon innen drivteknologi med Sram's Eagle Technology, som gir den jevneste, mest stillegående, holdbare og effektive drivlinjen til dags dato. Dette krankdrevet er laget av smidd aluminium og har X-SYNC 2 design som er spesialutviklet etter omfattende testing av ytelse og slitasje på tusenvis av X-SYNC krankdrev. Den forbedrede tannprofilen med positiv rake er optimalisert for å fungere sømløst med den nye Eagle-kjeden, noe som forbedrer kjederetensjon og pedaleringseffektivitet samtidig som friksjon, støy og slitasje reduseres.

kr 439

SRAM Eagle X-Sync 1x12-delt, 6mm Drev representerer et kvalitetsvalg for syklister som ønsker pålitelig ytelse fra sine drivlinjekomponenter. Disse GX Eagle krankdrevene er designet for sykler med en 49mm kjedelinje og tilbyr eksepsjonell holdbarhet og effektivitet. Laget av aluminium og tilgjengelig i sort, er disse krankdrevene kompatible med alle SRAM kranker som har en avtagbar spider. Med en 6mm offset er de optimalisert for 1x12-delt drivlinje for å sikre jevn og presis giring under alle forhold.

kr 439

SRAM NX Crankset bringer Eagle™ stil og ytelse til det nyeste tilskuddet til Eagle™ økosystemet. Designet for SRAMs X-SYNC™2 krankdrev, er NX-kranksettet konstruert for fullstendig kontroll over kjeden. Hvert tanns profil er nøyaktig utviklet for å arbeide stille, effektivt og sikkert med både de indre og ytre leddene i Eagle™-kjeden. DUB™ teknologi omfatter en bedre konstruert kranklager og et nytt spindeldesign, som sammen gir en mer enhetlig tilnærming til montering av kranklager, bedre tetning mot forurensning, og kompatibilitet både fremover og bakover. Nå kan alle nyte et nytt mål av ytelse og holdbarhet.

kr 1 409
Sorter etter Clear All