Du har ingen varer i handlekurven.

Sram

Filtre
elementer per side
AVID Disc brake pad Set for Code.

Metal sintered pad, Powerful

(Bulk, Excl. pad spreaders and pins)
kr 229
Rear Shock Air Valve Adapter (for charging IFP) - SIDLuxe A1+ (2020+)
kr 129
SRAM Bottom bracket DUB English/BSA 68/73 mm Standard bearings DUB 68/73 mm
kr 459
SRAM Chain PC NX Eagle Solid pin, chrome hardened 12 speed.
kr 349
SRAM XX1 Eagle Hollow-Pin Gold 12-delt Kjede
SRAM PC-XX1 Eagle™ Hollow Pin sykkelkjede ser kanskje normalt ut fra utsiden, men ingeniørene har klart å gjøre det utrolige på innsiden som gjør det mulig å ha en 10-50T kassett på bakhjulet. Dette sykkelkjede er den største bidragsyteren til Eagle™ gruppene sine ultramyke, presise, holdbare og stillegående drivverk. Kjedelinkene på SRAM PC-XX1 Eagle™ har en myk radius uten skarpe kanter, dette reduserer svært godt lyd, friksjon og slitasje på både drev, kassett, trinsehjul og kjede selv.

Designet på SRAM PC-XX1 Eagle™ Hollow Pin tillater også en flatere plate, dette betyr mer konsistent kjede og totalt sett større styrke. Hard Chrome® teknologien forlenger levetiden på sykkelkjede, og med Titanium Nitride belegg på de gull og svarte kjedemodellene reduseres korrosjon og friksjon.
kr 909
SRAM NX kranksett gir høy ytelse til riktig pris. NX kranksettet har det SRAM-konstruerte X-SYNC™-kjedebladet, og er konstruert for fullstendig kjedekontroll. Hver tanns tykkelse er CNC-maskinert for å fungere sømløst med kjedens indre og ytre ledd.
kr 1 409
Sram 9 Delt Kjede 114 ledd.
kr 449
Sram Kjedelås/ledd til 11 delt kjede.
kr 59
Sorter etter Clear All