Du har ingen varer i handlekurven.

Staver

Filtre
elementer per side
Fischer RCS Racing stav i 100% Carbon.

kr 1 599 kr 2 700
Fischer Sprint stav.
Sporty juniorstav i aluminium med design som Sprint ski og sko, som blir en meget aktuell skipakke.
Nylonpigg på de korteste lengdene (70 - 85 cm) for å redusere ev. skader. Lengder: 70 - 130 cm
kr 299 kr 450
Den helt nye Endurace-staven er sterk, lett og holdbar, og er designet med et forhold mellom vekt og stivhet for ytelse og fritidssport. Med et naturlig korkhåndtak og vår nye racingstropp, leverer Endurace Pole sikkert og presist grep, overlegen kraftoverføring og den komforten som racere og mosjonist løpere forventer. TBS® kurvesystemet lar deg bytte trinse på stedet og uten verktøy, avhengig av snøforholdene.
kr 899 kr 1 500
Race Speed gir holdbarhet og god ytelse rettet mot aktive- og fritidsløpere som leter etter en høykvalitets stav med lav svingvekt. Med et naturlig korkhåndtak og Madshus nye stropp gir Race Speed ??staven et sikkert og presist grep, overlegen kraftoverføring og komforten som skiløpere forventer. Med TBS® trinsesystem kan du bytte trinser (basket) på stedet og uten verktøy, avhengig av snøforholdene.

kr 1 499 kr 2 100
Flott fjellstav med håndtak og trinse i lær.

Alu rør.
kr 559 kr 799
Diamond Storm 28 er det riktige valget for den krevende skiløperen som ser etter en høyytelses løpestang. Det ekstra lette og stive 100% HM Premio Carbon-skaftet sørger for optimal svingvekt. Denne staven er utstyrt med AV SLG-stroppen med høy ytelse, Carbon Grip og Flash Premio-kurven for utmerket kontroll og maksimal kraftoverføring for å bringe deg først over mållinjen.
kr 2 100 kr 3 000
One Way Diamon Storm JR.

Med sin 30% karbonkonstruksjon er Storm JR en veldig lett og slitesterk stav for aktive barn. Den høyytende AV Race Strap, Cork Kids Grip og Flash Basket er tilpasset for barn for å støtte dem på vei til å bli morgendagens nordiske skistjerner.
kr 525 kr 750
Hvis langrenn er din favoritt-vinteraktivitet, kan Storm 2 staven fra O/W være en viktig del av utstyret ditt. Røret er laget av 100% lett og stivt karbon.

Staven er utstyrt med WC-stropp av meget høy kvalitet, og sammen med korkhåndtaket får du utmerket kontroll og maksimal kraftoverføring.

Det raske byttesystemet Exchange Basket System lar deg enkelt matche størrelsen på trinsene til terreng og forhold ute i sporet.
kr 1 399 kr 2 300
Diamond 11 Mag er en 30% Diamond Carbon-stav for aktive skiløpere. Den spesielle funksjonen er Mag Point Strap and Grip. Dette unike magnetiske hurtigutløsersystemet gir en enkel handlingsknapp for raskt å feste og frigjøre stangen uten å ta av stroppen. Flash-ktrinsen gir den nødvendige støtten under alle typer snøforhold for å nyte din neste tur på ski.
kr 665 kr 950
Sorter etter Clear All