Du har ingen varer i handlekurven.

Staver

Filtre
elementer per side
Robust tur- og treningsstav i aluminium. 7075 aluminiumsstav for tur og trening. Korkhåndtak og Race-stropp. Stor Racelite trinse.
kr 750
Fischer RCS Racing stav i 100% Carbon.

kr 1 599 kr 2 700
Sporty og robust juniorstav i aluminium med design som Sprint ski og sko. som blir en meget aktuell skipakke. Aluminium gir en robust og holdbar stav. Nylonpigg på de korteste lengdene (70 - 85 cm) for å redusere ev. skader. |
kr 400
Fischer Sprint stav.
Sporty juniorstav i aluminium med design som Sprint ski og sko, som blir en meget aktuell skipakke.
Nylonpigg på de korteste lengdene (70 - 85 cm) for å redusere ev. skader. Lengder: 70 - 130 cm
kr 299 kr 450
Den helt nye Endurace-staven er sterk, lett og holdbar, og er designet med et forhold mellom vekt og stivhet for ytelse og fritidssport. Med et naturlig korkhåndtak og vår nye racingstropp, leverer Endurace Pole sikkert og presist grep, overlegen kraftoverføring og den komforten som racere og mosjonist løpere forventer. TBS® kurvesystemet lar deg bytte trinse på stedet og uten verktøy, avhengig av snøforholdene.
kr 999 kr 1 500
Madshus Nano Carbon Race UHM kommer med materiale av 100% Ultra High Modulus Carbon som gir det et veldig godt "stivhet til vekt" -forhold, med andre ord er det en veldig lett og veldig stiv stav.
.
"Stroppen" Contour Champion vil forme seg til din hånd etter noen turer, noe som gir en fin følelse og kontroll.
kr 3 100
Race Speed gir holdbarhet og god ytelse rettet mot aktive- og fritidsløpere som leter etter en høykvalitets stav med lav svingvekt. Med et naturlig korkhåndtak og Madshus nye stropp gir Race Speed ??staven et sikkert og presist grep, overlegen kraftoverføring og komforten som skiløpere forventer. Med TBS® trinsesystem kan du bytte trinser (basket) på stedet og uten verktøy, avhengig av snøforholdene.

kr 1 499 kr 2 100
Løse trinser til master fjellstaver
kr 100
Flott fjellstav med håndtak og trinse i lær.

Alu rør.
kr 699
Sorter etter Clear All