Du har ingen varer i handlekurven.

Staver Trening & Konkurranse

Filtre
elementer per side
Fischer RCS Racing stav i 100% Carbon.

kr 1 599 kr 2 700
Den helt nye Endurace-staven er sterk, lett og holdbar, og er designet med et forhold mellom vekt og stivhet for ytelse og fritidssport. Med et naturlig korkhåndtak og vår nye racingstropp, leverer Endurace Pole sikkert og presist grep, overlegen kraftoverføring og den komforten som racere og mosjonist løpere forventer. TBS® kurvesystemet lar deg bytte trinse på stedet og uten verktøy, avhengig av snøforholdene.
kr 999 kr 1 500
Madshus Nano Carbon Race UHM kommer med materiale av 100% Ultra High Modulus Carbon som gir det et veldig godt "stivhet til vekt" -forhold, med andre ord er det en veldig lett og veldig stiv stav.
.
"Stroppen" Contour Champion vil forme seg til din hånd etter noen turer, noe som gir en fin følelse og kontroll.
kr 3 100
Race Speed gir holdbarhet og god ytelse rettet mot aktive- og fritidsløpere som leter etter en høykvalitets stav med lav svingvekt. Med et naturlig korkhåndtak og Madshus nye stropp gir Race Speed ??staven et sikkert og presist grep, overlegen kraftoverføring og komforten som skiløpere forventer. Med TBS® trinsesystem kan du bytte trinser (basket) på stedet og uten verktøy, avhengig av snøforholdene.

kr 1 499 kr 2 100
Diamond Storm 28 er det riktige valget for den krevende skiløperen som ser etter en høyytelses løpestang. Det ekstra lette og stive 100% HM Premio Carbon-skaftet sørger for optimal svingvekt. Denne staven er utstyrt med AV SLG-stroppen med høy ytelse, Carbon Grip og Flash Premio-kurven for utmerket kontroll og maksimal kraftoverføring for å bringe deg først over mållinjen.
kr 2 199 kr 3 000
Hvis langrenn er din favoritt-vinteraktivitet, kan Storm 2 staven fra O/W være en viktig del av utstyret ditt. Røret er laget av 100% lett og stivt karbon.

Staven er utstyrt med WC-stropp av meget høy kvalitet, og sammen med korkhåndtaket får du utmerket kontroll og maksimal kraftoverføring.

Det raske byttesystemet Exchange Basket System lar deg enkelt matche størrelsen på trinsene til terreng og forhold ute i sporet.
kr 2 300
Diamond 11 Mag er en 30% Diamond Carbon-stav for aktive skiløpere. Den spesielle funksjonen er Mag Point Strap and Grip. Dette unike magnetiske hurtigutløsersystemet gir en enkel handlingsknapp for raskt å feste og frigjøre stangen uten å ta av stroppen. Flash-ktrinsen gir den nødvendige støtten under alle typer snøforhold for å nyte din neste tur på ski.
kr 799 kr 950
Hvis langrenn er din viktigste vintertrening, vil Diamond Storm 26 være en viktig del av utstyret ditt. Staven (røret) er laget av ekstra lett og stivt 100% Diamond Carbon. AV SLG-stroppen, Carbon Grip og Flash Premio-kurven med høy ytelse gir deg optimal kontroll og maksimal kraftoverføring for å møte utfordringene fremover.
kr 1 299 kr 2 000
Mag Point håndtak, sort/ kork.

Mag Point er et nytt system for avtagbare reimer fra One Way.
kr 250