Du har ingen varer i handlekurven.

Styrke

Filtre
elementer per side
Vektløfterhansker i mykt skinn og med god polstring for håndflaten. Beskytter hendene mot gnagsår når du trener.
kr 199
Vektløfterhansker i mykt skinn og med god polstring for håndflaten. Beskytter hendene mot gnagsår når du trener.
kr 199
Trapeset henges i døråpningen uten fester, og kan enkelt settes i og tas ut. Passer til døråpninger opp til 90 cm og veggtykkelse 10-15 cm (standard lettvegg). Ulike håndtak i myk mosegummi for flere varierte grep. Gir rask økning i styrke i armer og overkropp. Fungerer også fint til push-ups trening.
kr 499
Manual i jern belagt med neoprene grepsbelegg som gjør den behagelig å trene med.

Selges i stk.
kr 699
Abilica GymRings er en del av konseptet Abilica Active. Turnringene tar det morsomste fra gymtimene på skolen og plasserer det rett inn i hjemmet ditt! Eller så kan du ta med de utendørs og feste de opp i ett tre? Du kan henge i ringene med armene, snurre rundt, sette føttene i og huske, dra deg opp i, og mye, mye mer. Her får du aktivert hele kroppen, gjennom koordinasjon, kroppskontroll – bevisst eller ubevisst. Du kan også bruke den likt som en slynge for andre type øvelser, la fantasien styre aktiviteten. Her kan to barn aktiveres samtidig og tauets lengde justeres ut ifra aktivitet og kroppshøyde. Foreldre kan også bli med på leken eller gjøre treningsøvelser sammen. Ikke egnet for barn under 3 år.
kr 349
Handgrip med 5.5 mm stålfjær og håndtak belagt med mosegummi. Styrker hånd. fingre. håndledd og underarm.

Hard motstand. Ca. 35 kg. Selges i stk.
kr 99
Kom i form på en morsom måte. Rockeringen gir deg økt bevegelighet og effektiv trening av midje, hofter, mage og rygg. Sørg for å lære deg å rocke begge veier. Sammenleggbare rockeringer belagt med myk behagelig skumgummi.

De 8 delene settes sammen med et enkelt klikk-system. Rockeringer med tyngde gir i tillegg økt styrke. Dette er trening du vil kjenne godt. Tyngden gjør den mer effektiv, da du bruker mer muskelkraft for å rocke. Kulene på ringen gir en kraftig massasje.
kr 599
Abilica JumpUp er et hoppetau med plastbelagt vaier og håndtak med myk mosegummi og kulelager. Styrker benmusklene og gir god kondisjon.
kr 299
Med Abilica PowerSling trener du innenfra og ut, med fokus på neuromuskulær trening av de små støttemusklene. Dette gjør deg både sterk, utholdende og frisk! Slyngetrening har de siste årene revolusjonert treningsverdenen. Slyngen er justerbar og kan raskt og enkelt tilpasses ønsket øvelse. Påsydde målelinjer hjelper deg å justere slyngen likt på begge sider. 2 stk. justerbare håndtak for armer og ben gir deg mulighet for en rekke øvelser. Slyngen kan brukes både inne og ute. Bruk det opphenget som passer deg best, både krok og dørfeste følger med. Kan festes i en dør, en gren, ribbevegg, huskestativ eller lignende.
kr 799