Du har ingen varer i handlekurven.

Supernova

Filtre
elementer per side
Med M99 Mini Pro 25 har Supernova pakket den samme lengderekkende og enorme vidde lyset som sin storebror, inn i et utrolig kompakt hus. Med sin meget lave lysstråle kan du kjøre gjennom byen uten å blende noen, samtidig som du har full oversikt og er meget synlig for andre trafikkanter. Når du kommer utenfor byen kan du slå på fjernlyset med den eksterne knappen, og få full oversikt.

NB! Kommer utem batteri. (Til elsykkel)
kr 3 499
I den siste generasjon av meget kompakte elsykkel lys, har Supernova introdusert den nye Terraflux 3 linsen. I kombinasjon av High Performance Automotive LED, som også brukes på flaggskipet M99, har Supernova klart å øke kraften med 15%. Lykten har et integrert overspenningsvern og en soft start funksjon så den blir kompatibel med de fleste 5V, 6V og 12V elsykkel lykteporter. Denne funksjonen beskytter også lysets LED og øker dermed lyktens levetid.
kr 1 799
For montering på gaffelbro hvor man bruker 6mm skrue. Enten ved gjennomgående hull eller gjenget hull.Passer C521s og E3 Pure 3
kr 329
Monteringsbrakketen plasseres lyset pen froan en Bosch Nyon BUI350 skjerm, den erstatter de nedre brakkettene i Bosch systemet.
kr 349
Sorter etter Clear All