Du har ingen varer i handlekurven.

Sykkel Tilbehør

Filtre
elementer per side
AXA Block XXL set Ring lock
kr 799
AXA RLC Plus 100 brukes i kombinasjon med en AXA Fusion, Defender, Solid Plus og Victory rammelås for ekstra sikkerhet ved låsing av sykkel. RLC Plus 100 tilbyr en herdet stålplugg som er 10 mm tykk.
kr 379
AXA Solid Plus er en høykvalitets rammelås som gir optimal sikkerhet med sin anti-boresylinder og herdet stålbrakett. Newton Plug In Cable tilbyr en ekstra barriere mot sykkeltyveri.
kr 489
Solid Plus tilbyr optimal sikkerhet med anti-boringsylinder, herdet stålbrakett og plug-in mulighet. Ergonomisk design av trykknappen og online nøkkeltjeneste gir maksimal komfort.

kr 409
For ekstra sikkerhet er det viktig å sikre sykkelen til en fast gjenstand. Ideell løsning for det er ULC Pro Plug-in-kjeden. Med dette kjedet betjener du rammelåsen og kjedet med kun 1 nøkkel
kr 559
Bar Mitts er et genialt vinterprodukt som holder dine hender varme på selv de kaldeste dagene. Produsert i tykk neopren som beskytter mot regn, vind og kulde, og man kan benytte sykkelhansker i tillegg avhengig av temperaturen ute.
kr 699
Basil Dorset L er en stilig rektangulær sykkelkurv designet for både menn og kvinner.

Denne kurven er ideell for å oppgradere lagringsplassen din mens du er på farten, den har også håndtak i imitert skinn.
kr 649
Basil Portland Basket Classic er et stilig valg når det kommer til sykkeloppbevaring.

Denne vakre kurven er utformet i naturlig rotting og tilbyr god plass og solide håndtak, med et design som passer perfekt til Basil Portland Front Carrier.
kr 599

Gjør sykkelen din ekstra spesiell med dette Basil blomsterdekorasjonen. Den består av en guirlande med hvite roser som gir rammen din en ekte tilstedeværelse. Lys opp en krevende utendørsopplevelse eller legg til en vakker siste touch på sykkelen din for å få frem et smil under pendlingen. Bruk den til å pynte opp sykkelen din til spesielle anledninger, eller la den være permanent festet til sykkelen din for å legge til sjarm i hver eneste tur. Denne blomsterdekorasjonen har en lengde på ca. 130 cm, slik at den alltid vil bli lagt merke til. Hvis én dekorasjon ikke er nok, kan du bruke flere for å fullstendig stile sykkelen din med vakre hvite blomster. Ikke glem å utforske andre essensielle tilbehør på Basil sin nettbutikk i dag.


kr 109
Sorter etter Clear All