Du har ingen varer i handlekurven.

Sykkelcomputer

Filtre
elementer per side
Bikefinder GPS-sporing og forsikring til sykkel.

Spor sykkelen fra mobilen - med inkludert forsikring som gir full erstatning, uten egendel.

kr 1 199
Koble til turen din.

Integrert Cannondale-hjulsensor, utviklet sammen med Garmin, gir hypernøyaktig hastighet, rute- og avstandsinformasjon, registrerer sykkelen din, minner deg om nødvendig service og mer, gjennom den gratis Cannondale-appen.
kr 699
Det justerbare frontsykkelfestet fra Polar har en justerbar, aerodynamisk og slank utforming, og er derfor et perfekt valg for utfordrende ritt og syklister som bruker tempostyrer.

Det gir deg best mulig synsvinkel og enkel tilgang til sykkelcomputeren når som helst, og opptar svært lite plass på styret.

Du kan feste enheten i en hvilken som helst retning, enten rundt styret eller styrestemmen på sykkelen.

Front Bike Mount er optimalisert for et standardstyre på 31,8 mm diameter.
kr 399
POLAR M460 SYKKELCOMPUTER MED GPS OG AVANSERTE SYKKELFUNKSJONER

Sykkelcomputeren Polar M460 er stappfull av funksjoner som blant annet pulsveiledning, kompatibilitet med kraftmålere fra andre produsenter, Strava Live Segments og Polar Smart Coaching. Dette er sykkelcomputeren som gir klassens beste opplevelse for syklister på alle nivåer, både på landeveien og ute i terrenget.
kr 1 799
HASTIGHETSSENSOR BLUETOOTH®

Øk sykkelytelsen med sykkelhastighetssensoren og mål hastighet og avstand nøyaktig.

Sensoren fungerer med Bluetooth® Smart-teknologi og bruker lite batteri.

Du kan senere analysere turen din i Polar Flow-nettjenesten.
kr 449
En super sykkelcomputer fra Sigma med temperaturmåler, som gir deg alle de 10 mest nødvendige funksjoner, samtidig som den er lett å bruke. Meget nett og pent design, samtidig som displayet er maksimert på flaten.
kr 799
En super sykkelcomputer fra Sigma, som gir deg alle de nødvendigste funksjonene, samtidig som den er lett å bruke. Det store displayet viser; fart, distanse, klokke og tid.
kr 329
En super sykkelcomputer fra Sigma, som gir deg alle de 8 mest nødvendige funksjoner, samtidig som den er lett å bruke. Meget nett og pent design, samtidig som displayet er maksimert på flaten.
kr 399