Du har ingen varer i handlekurven.

Sykkelklær

Filtre
elementer per side
Varm sykkeltights med trelags vind- og vanntett materiale foran og børstet fleece på baksiden for sykling i kaldt, blåsende og vått vær. Ergonomisk design for en perfekt racingpassform. Glidelås i siden nederst i bena, 360 grader synlighet og Craft Performance Pad Women.

kr 1 399
CORE SubZ Jacket er en varm, vindtett og vannavvisende sykkeljakke. Jakkens børstede innsiden gir god varme og høy komfort når du sykler på kalde høst- og vinterdager. En stor baklomme med glidelås har god plass til energibarer, mobiltelefon, nøkler, etc.
kr 1 199
Varm sykkelbukse med seler. med børstet innside og vind- og vanntett stoff foran for sykling når det er kaldt og mye vind.

Elastisk stoff og ergonomisk design sikrer optimal bevegelsesfrihet og perfekt passform når du sitter på sykkelen.

360-graders synlighet.

Infinity C3 Pad.
kr 1 399
Varm sykkelbukse med C3-pad. Vind- og vanntett front, børstet innside og 360° synlighet.
kr 1 199
Essence Knickers er tøyelige og funksjonelle sykkel bukse med en tidløs design og er laget av resirkulert polyamid. Sykkelbuksene er også laget av Lycra® Sport Energy komprimeringsmateriale som gir god muskelstøtte og effektiv fukttransport for optimal ytelse. Brede, elastiske benstengninger med silikontrykk holder buksene på plass mens Infinity C3 pad gir god komfort.
kr 1 099
Funksjonell og miljøvennlig sykkelshorts med god stretch.

Essence Bib shorts er en funksjonell sykkelshorts i tidløst design produsert av gjenvunnet polyamid som tillegger en ytterligere grønn dimensjon til syklingen.
Sykkelshortsen med seler er produsert i Lycra® Sport Energy kompresjonsmateriale som gir god muskelstøtte og effektiv fukttransport for optimal prestasjon.

Brede og elsatiske benavslutninger med silikonprint holder buksen på plass. Infinity C3 Pad Women gir god komfort.
kr 1 199
Essence Jersey er en myk og funksjonell sykkeltrøye egnet for trening. Den har optimal passform og er tøyelig for god komfort. Effektiv fukttransport, fire baklommer (en glidelås) og reflekslogoer
kr 419 kr 599
Essence Jersey er en myk og funksjonell sykkeltrøye egnet for trening. Den har optimal passform og er tøyelig for god komfort. Effektiv fukttransport, fire baklommer (en glidelås) og reflekslogoer
kr 419 kr 599
Leggvarmer fra Craft som holder leggene varme under kjølige forhold.
Silikon i toppen holder leggvarmerne på plass
kr 449