Du har ingen varer i handlekurven.

Sykkelklær - Overdel

Filtre
elementer per side
CORE SubZ Jacket er en varm, vindtett og vannavvisende sykkeljakke. Jakkens børstede innsiden gir god varme og høy komfort når du sykler på kalde høst- og vinterdager. En stor baklomme med glidelås har god plass til energibarer, mobiltelefon, nøkler, etc.
kr 1 199
Core Endurance Hydro Jacket er en vind- og vannavstøtende sykkeljakke godt egnet for sykling i våte og vindfulle forhold.

Jakken er laget av et vind- og vannavstøtende materiale og har teipede sømmer som bidrar til optimal værbeskyttelse. Sykkeljakken har også ventilerende mesh i armhulene, børstet fleece på innsiden av kragen og elastisk bånd i mansjettene og i nederkant som blokkerer for regn og vind.
kr 999
Essence Jersey er en myk og funksjonell sykkeltrøye egnet for trening. Den har optimal passform og er tøyelig for god komfort. Effektiv fukttransport, fire baklommer (en glidelås) og reflekslogoer
kr 419 kr 599
Myk, funksjonell og miljøvennlig sykkeltrøye.
kr 419 kr 699
Sømløse armvarmere som holder armene varme under kalde forhold.

Laget av svært elastisk stoff med forskjellige tykkelser i forskjellige termiske soner for optimal temperaturstyring og bevegelsesfrihet.
kr 349
Verve Rain Jacket er en lett, vind- og vanntett jakke med tapede sømmer og god ventilasjon for de som praktiserer uansett vær.

Ergonomisk formede ermer og elastisk materiale gir perfekt passform og optimal bevegelsesfrihet. Jakken har også overlappende ventilasjonsåpninger i armhulene og på baksiden, 360 graders reflekterende trykk og gripper i ryggen.
Pakket jevnt i sin egen lomme (glidelås) og passer lett på baksiden av sykkelskjorten.
kr 1 399
Vind- og vanntett sykkeljakke med tapede sømmer for dedikerte syklister.Verve Rain Jacket er en lett, vind- og vanntett jakke med teipede sømmer og god ventilasjon designet for dem som sykler uansett vær. Ergonomisk formede ermer og elastisk materiale gir perfekt passform og optimal bevegelsesfrihet. Jakken har også overlappende ventilasjonsåpninger i armhulene og på baksiden, 360 graders reflekterende trykk og en silikonkant nederst på ryggen som holder jakken på plass. Jakken kan pakkes ned i sin egen lomme (glidelås) og får enkelt plass i lommen på sykkeltrøyen.
kr 899 kr 1 399
Carve X-trøya er for både terrengsyklister og frikjørere, designet for dager på stien eller i sykkelparken.

Det fukttransporterende og hurtigtørkende x-stretch-stoffet øker komforten og pusteevnen, og 3/4-ermene støtter bruken av albuebeskyttere.

Den har en helmasket kropp, mikrofiberlinseserviett og kommer i vanlig passform.
kr 559 kr 799
Flow X-trøya er designet for dager på tur.

Den er laget av resirkulert, fukttransporterende og hurtigtørkende x-stretch-stoff, som gir komfort og pusteevne hele dagen.

Den har en mikrofiberlinseserviett, en brystlomme og kommer i normal passform.
kr 449 kr 699