Du har ingen varer i handlekurven.

T-Skjorte

Filtre
elementer per side

Møt Wilson Yb Youth Unisex Team Perf Tee Cl Junior, en nøkkelkomponent i Wilsons kleskolleksjon for unge. Denne unisex T-skjorten for juniorer er designet for å møte de høye kravene til unge idrettsutøvere, kombinerer høy ytelse med eksepsjonell stil og komfort.


T-skjorten er laget av høykvalitets materialer som sikrer både fleksibilitet og komfort under bruk. Dette gjør den ideell for alt fra daglig trening til konkurranser. Med en regulær passform og klassisk rund hals, tilbyr denne T-skjorten en tidløs stil som passer godt både på og utenfor banen.


Wilson's Team-kleslinje er kjent for sine prestasjonsorienterte klær som benytter avanserte materialer og teknologier for å forbedre komfort og holdbarhet, noe som gjør denne T-skjorten til et smart valg for aktive barn.

kr 260

Wilson Youth Team Seamless Crew Classic


Gå ikke glipp av noen kamper med denne T-skjorten, designet for full bevegelsesfrihet og med målrettet ventilasjon i områder med høy svetteproduksjon. Wilson Youth Seamless Crew er inspirert av tennisutøveres bevegelsesområde på banen og tar med seg denne innsikten til enhver form for prestasjonsaktivitet.


Dette plagget fokuserer på overkroppen og er utstyrt med en saddle raglan-skulder for å forebygge gnagsår i områder med mye bevegelse. I tillegg er det ingeniørmessig ventilert på de samme punktene for å maksimere luftstrømmen og holde bæreren kjølig og komfortabel under aktivitet.

kr 390