Du har ingen varer i handlekurven.

T-Skjorte

Filtre
elementer per side

LightWool 140 T-skjorte er en behagelig og tynn t-skjorte laget av merinoull med en rund hals. Denne t-skjorten er ideell for bruk om sommeren og passer godt til ulike aktiviteter som jakt, fiske, golf, fjellturer og til daglig bruk. Den er laget av myk og lett merinoull som gir en behagelig følelse mot huden og samtidig holder deg varm når det er kjølig og sval når det er varmt. Den har Aclima-logoen plassert på venstre arm for en stilig og merket stil.

kr 749

LightWool 140 Undershirt Tee er en myk t-skjorte som er ideell for bruk i sommerhalvåret. Den er laget av lett og pustende ullmateriale som holder deg komfortabel og avkjølt. T-skjorten har en behagelig passform og er designet med flate sømmer (flatlock) for å forhindre gnaging mot huden, spesielt når du bærer en sekk eller annen belastning. Denne t-skjorten har også en smalere passform sammenlignet med våre andre t-skjorter, noe som gjør den perfekt som et undertøy eller som et andre lag under skjorter og gensere.

kr 699
Allsidig løpe-t-skjorte, laget med resirkulerte materialer.

Noen løpeturer er så lette at man skulle tro tyngdekraften var opphevet. Andre løpeturer, er hvert eneste steg en kamp.

Denne adidas-t-skjorten sørger for komforten uansett dagsform. AEROREADY absorberer fuktighet så du holder deg tørr. Refleksdetaljer lyser opp kilometerne før soloppgang og etter solnedgang.
kr 200 kr 399
Trenings T-Skjorte til dame i teknisk materiale fra Adidas
kr 399
T-skjorte laget for intense treningsøkter, laget delvis med resirkulerte materialer.
kr 349
T-skjorte med løs passform og moteriktig avkortet lengde
kr 150 kr 299
Myk, behagelig T-skjorte for dame laget av 100 % økologisk dyrket Pima-bomull.
kr 599
Myk, behagelig T-skjorte for dame laget av 100 % økologisk dyrket Pima-bomull.
kr 599
KATAKANA SS TOP er laget av et strikket stoff med hurtigtørkende egenskaper for å holde deg tørr og komfortabel. T-skjorten har også uttrykket ASICS Running skrevet med japanske Katakana-bokstaver.
kr 210 kr 300
Sorter etter Clear All